Whirlpool AWOE 91202 – eficiență maximă, cost minim

Trăim într-o lume în care timpul este un element definitoriu pentru fiecare dintre noi, de aceea este extrem de important să îl optimizăm cît mai bine. Iar una dintre activitățile care ne ocupă destul de mult timp este spălatul rufelor, motiv pentru care o mașină de spălat rufe este extrem de importantă pentru orice cămin.

Iar astăzi vom discuta despre mașina de spălat rufe  Whirlpool AWOE 91202, ce are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat)un preț nu tocmai la îndemîna oricui, însă pot spune că mi-a stîrnit curiozitatea să aflu motivul acestui aspect.

Din punct de vedere al designului, se bucură de un aspect avangardist extrem de plăcut, vine pe o nuanță albă, cu ușa de la cuvă neagră, accesorizată cu un panou de control pe care veți regăsi un display LCD și o serie de butoane pentru a face alegerea perfectă în ceea ce privește ciclul de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWOE 91202

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWOE 91202 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele nu vor necesita prea mult timp pentru a fi uscate complet din momentul în care sunt scoase din cuvă. Capacitatea de încărcare este de 9 kg, extrem de generoasă, pentru a face față chiar și țesăturilor ceva mai voluminoase.

Potrivit testelor la care a fost supusă, mașina de spălat se încadrează cu ușurință în clasa A++, rezultând astfel un consum de energie mai mic, prin urmare și o factură la energia electrică mai mică.

Programele de spălare acoperă întreaga gamă de țesături, de la bumbac, lână, sintetice, la rufe delicate sau program de spălare manuală. În felul acesta puteți fi siguri că hainele voastre vor arăta ca noi pentru mai mult timp. Mai mult de atât Whirlpool încoporează tehnologia „Al 6-lea simț”, pentru un plus de performanță la spălare în funcție de culorile setate.

Pe partea de funcții,  Whirlpool AWOE 91202 dispune de sistemul de siguranță împotriva copiilor, pentru a se evita accidente nedorite în timpul spălării. Nivelul de zgomot atinge 59 dB la spălare și 79 dB în timpul centrifugării, ceea ce presupune că își va face simțită prezența într-o oarecare măsură pe durata stoarcerii rufelor, și aproape deloc în timpul spălării lor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 9kg,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWOE 91202 este o mașină de spălat ideală pentru o familie numeroasă sau pentru cei ce vor să spele țesături voluminoase.

User Rating: 1.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.