Whirlpool AWOC81401 – eficiență maximă, costuri mici

Cu toții ne dorim electrocasnice eficiente, care să ne economisească timp și să ne ofere rezultate maxime cu fiecare utilizare. Mașina de spălat este unul dintre electrocasnicele ce reușește să ne scutească de efortul de a spăla hainele manual. De aceea consider că nu ar trebui să lipsească din nici o casă. Unul dintre modelele care mie mi-a atras atenția pentru performanță și aspect este mașina de spălat Whirlpool AWOC81401, ce are un preț de aproximativ 1550  lei (verifică preț actualizat)un preț moderat, însă din punctul meu de vedere calitatea primează în alegerea unui produs.

Din punct de vedere al aspectului, discutăm de o mașină de spălat rufe elegantă și modernă. Este albă, tocmai pentru a se potrivi cu mobila din bucătărie sau din baie, indiferent care ar fi culoarea acesteia. În partea frontală de sus, este accesorizată cu un panou de control ce permite o utilizare ușoară a mașinii de spălat, mai exact dispune de un afișaj de tip LCD(unde puteți urmări gradele și viteza de rotație la care sunt spălate hainele, dar și timpul rămas până la finele ciclului de spălat) și o serie de butoane pentru a face selecțiile potrivite pentru spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC81401

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWOC81401 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce ajunge până la 1400 rpm, astfel încât rufele vor fi aproape uscate în momentul în care vor fi scoase din cuvă. Are o capacitate de încărcare extrem de generoasă, de 8 kg, ceea ce presupune suficient spațiu pentru a spăla chiar și o pilotă sau o pătură, fără a mai avea nevoie să la duceți la curățătorie.

Potrivit testelor la care a fost supusă, mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++  și clasa de eficiență la spălare A, ceea ce presupune rezultate excelente cu un consum de energie și apă mic.

Whirlpool se mândrește cu tehnologia „Al 6-lea simț”, tehnologie brevetată de către renumita marcă de electrocasnice, ce optimizează performanța la spălare în funcție de culorile setate.

Mașina de spălat rufe dispune de nenumărate programe de spălat potrivite pentru fiecare tip de țesătură. Cel mai scurt program de spălare este de 15 minute, ideal pentru a clăti rufele ce au nevoie de o simplă reîmprospătare.

Atinge un nivel de zgomot de 59 dB la spălare și 79 dB la centrifugare, ceea ce înseamnă că nu va deranja foarte tare auzul celor din casă, prin urmare vă puteți vedea liniștiți de alte activități pe durata unui ciclu de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 8kg,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWOC81401 este o mașină de spălat rufe ce dă dovadă de eficiență maximă cu un consum redus de energie și apă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.