Whirlpool AWO/C71000 – cu 7 kg capacitate de încărcare

Ți s-a stricat mașina de spălat și vrei să îți achiziționezi un model mult mai eficient, la un preț care să nu facă bugetul familiei să sară în aer? Atunci mașina de spălat Whirlpool AWO/C71000 ar putea fi o varianță potrivită. Are un preț de aproximativ 1260 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent pentru calitățile sale.

Din punct de vedere al designului producătorul impresionează prin simplitate și eleganță. Modelul Whirlpool este complet alb, iar în partea de sus este accesorizată de un panou de control ce deține un afișaj de tip LCD, unde puteți urmări timpul rămas până la finalizarea programului de spălare, gradele la care sunt spălate rufele sau viteza de rotație. Sub ecran mai găsiți câteva butoane, iar în centru este situat selectorul de programe. Pare destul de ușor de utilizat, astfel că nu veți avea bătăi de cap cu setările pentru fiecare ciclu de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C71000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză maximă de centrifugare de 1000 rpm. Pentru țesăturile delicate este recomandat să folosiți o viteză de rotație mai mică pentru a nu le deteriora.

Capacitatea de încărcare este destul de generoasă, de 7 kg, ceea ce o face ideală pentru familiile numeroase, în care se adună destul de multe rufe la spălat. Mai mult de atât la o asemenea capacitate de spălare veți putea spăla fără probleme și țesături mai voluminoase, cum sunt păturile sau pilotele.

Potrivit testelor de calitate, mașina de spălat Whirlpool se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare C. Conform testelor mașina oferă rezultate extraordinare fără să încarce prea tare factura la curent, iar consumul de apă se ridică la 54 L/program.

Programele de spălare se încadrează într-o gamă destul de bogată și variată pentru: bumbac, sintetice, lână, ușor de călcat, delicate, spălare manuală, consum redus de energie, etc. Cel mai scurt program este cel rapid de 30 de minute, ce este recomandat a se folosi la rufele ce necesită o reîmprospătare.

Pe partea de funcții mă bucur să văd că dispune de sistemul de siguranță împotriva copiilor(veți fi scutiți de accidente neplăcute), de protecția împotriva inundațiilor(nu necesită o supraveghere permanentă) și de asemeni de funcția de programare întârziată. În felul acesta veți putea pleca liniștiți la servici, iar mașina își va începe ciclul de spălare la ora setată de utilizator. Acesta este un bun mod de a evita ca rufele să rămână prea mult timp în cuva închisă și să capete un miros neplăcut.

Mașina de spălat utilizează tehnologia brevetată „Al șaselea simț”, ce optimizează rezultatele la spălare. Tehnologia aceasta garantează grija perfectă pentru fiecare tip de material, astfel încât să se evite pe cât posibil deteriorarea lor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj de tip LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • tehnologie Al 6-lea simț

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă o viteză de rotație mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru cei ce își doresc o mașină de spălat ieftină și eficientă, Whirlpool AWO/C71000 ar putea fi soluția potrivită. Chiar dacă nu are cea mai mare viteză de rotație, cu siguranță impresionează prin performanțele la spălare.

User Rating: 2.4 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. am si eu asemenea masina de spalat , e foarte pretentioasa, dar nu inteleg faza cu consumul, pe ea scrie ca consuma 194 kwh/an ceea ce inseamna ca 194/365=0,532 comsum 24 h iar pe ora consuma 0,532/24=0,0222kw , Ca o concluzie daca las un bec de 25 w aprins tot anul ar consuma cat masina de spalat, ma poate lamuri cineva sau e teapa cu consumul asta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.