Whirlpool AWOC70120 – un model cu tehnologia Al 6-lea simț

Au apus de mult vremurile în care spălat rufelor era o corvoadă pentru femei. Spălatul rufelor de mână nu mai reprezintă o bătaie de cap în zilele noastre datorită faptului că dispunem de mașini de spălat rufe automate, ce pot fi folosite cu ușurință chiar și de bărbați. Unul dintre modelele care mi mi-au atras atenția este Whirlpool AWOC70120, ce vine la un preț de aproximativ 1300  lei (verifică preț actualizat)destul de decent dacă ne raportăm la calitățile ei.

În primul rând vorbim de un model elegant, cu finisaje bine realizate. Partea frontală este accesorizată cu un panou de control ușor de folosit, ce este destul de aspectuos. În partea stângă are un afișaj de tip LCD și în centru câteva butoane de unde se fac selecțiile potrivite pentru fiecare ciclu de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC70120

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool are un tip de încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi aproape uscate atunci când le veți întinde pe culme. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, suficient cât să puteți spăla chiar și țesături mai voluminoase, precum pilotele sau păturile, fără a mai fi nevoie să le duceți la curățătorie, ceea ce înseamnă economie pentru bugetul familiei.

Potrivit testelor la care a fost supusă, mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum mic de energie, prin urmare și o factură mică la curent. Modelul dispune și de tehnologia Al 6-lea simț, brevetat de producător, ce oferă rezultate excelente la spălare, garantând rezultate perfecte pentru fiecare tip de material.

Modelul Whirlpool vine cu nenumărate programe de spălare, potrivite pentru fiecare tip de țesătură: bumbac, sintetice, lână, delicate, etc,  iar cel mai scurt program este de 15 minute și poate fi folosit pentru reîmprospătare.

Nivelul de zgomot pe care îl atinge mașina de spălat în timpul spălării ajunge la 59 dB, iar în timpul centrifugării atinge 75 dB, ceea ce înseamnă că nu va deranja prea tare în timpul unui ciclu de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • clasa de eficiență energetică A++,
 • preț decent,
 • afișaj de tip LCD,
 • 1200 rpm,
 • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWOC70120 este o mașină de spălat rufe cu tehnologia Al 6-lea simț, ce promite să prelungească durata de viață a hainelor voastre.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

 1. dumitru isac eugen

  Ce reprezintă , concret, al7-lea simț?
  Are senzor de culoare?
  Sau doar o reclamă. …
  ..ms e!e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.