Whirlpool AWO/C6314 – eficiență și preț mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.3
Design - 8.5
Eficiență energetică - 8.3
Eficiență de stoarcere - 8.2

8.3

O alegere eficientă

Whirlpool AWO/C6314 este o mașină de spălat rufe cu un preț foarte accesibil, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Whirlpool AWO/C6314 este o mașină de spălat rufe potrivită pentru bugetele mici, dar pregătită pentru a face față și pretențiilor ceva mai mari. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 949 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei ce nu își permit această sumă, este bine de știut că poate fi achiziționată și în rate lunare de 63 lei.

Din punct de vedere al designului, avem o mașină de spălat cu un design clasic. Este complet albă, ceea ce o va ajuta să se încadreze ușor atât într-un decor mai simplu, cât și într-unul ceva mai vesel. Whirlpool este unul dintre liderii de pe piață în materie de electrocasnice și asta datorită faptului că nu face rabat de la calitate. Modelul de astăzi este dotat cu tehnologia 6th Sense Colours, ce are grijă să ofere rezultate excelente la fiecare spălare, indiferent de tipul materialului, cu un consum redus de resurse.

Poze cu Whirlpool AWO/C6314

Whirlpool AWO/C6314

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea superioară, mașina de spălat vine cu un panou de control aerisit, unde vei găsi sertarul pentru detergent în partea stângă, selectorul de programe în centru, înconjurat de câteva butoane, iar în dreapta avem un display LCD(indică timpul de spălare, viteza de rotație și temperatura de spălare), la baza căruia se află alte 7 butoane.

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 6 kg și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce s-ar traduce printr-un consum cu aproximativ 30% mai mic față de cel oferit de o mașină de spălat convențională.

Viteza de centrifugare ajunge până la 1200 rpm, suficient încât rufele să fie stoarse foarte bine și odată întinse pe culme să nu mai necesite o perioadă prea mare de timp pentru uscare.

Portofoliul de 18 programe de spălare oferă suficiente opțiuni pentru a spăla cam orice tip de țesătură, de la bumbac, lână, sintetice, și până la cele delicate, colorate, ușor de călcat etc.

Ca orice model din noile generații, și acesta vine cu funcția de programare întârziată. La ce te ajută? Ei bine imaginează-ți scenariul următor. Dimineața te pregătești să pleci la muncă și sesizezi că ai coșul plin de rufe. Nu ar fi drăguț să le găsești proaspăt spălate când te întorci acasă? Ei bine, funcția de programare întârziată îți permite să setezi când vrei să pornească programul de spălare. Trebuie doar să introduci rufele în cuvă, detergentul, setezi ora și poți pleca liniștit de acasă.

Modelul americanilor nu este unul zgomotos, atinge 59 dB în timpul spălării. Ca idee, 60 dB echivalează cu o conversație de fundal dintr-un restaurant. E adevărat, pe durata centrifugării, își face simțită prezența, ajungând la 75 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • o gamă de programe de spălare diversificată,
  • se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++,
  • viteza de rotație de 1200 rpm

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențioasă în timpul centrifugării

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.