Whirlpool AWO/C60100 – o mașină de spălat ieftină și eficientă

Spălatul rufelor este o activitate ce face parte din viața noastră și sunt ferm convinsă că nimănui nu-i face plăcere să le spele de mână, de aceea este foarte important să ne dotăm locuința cu o mașină de spălat. Și pentru că nu toți ne permitem să cumpărăm mașini de spălat scumpe, cu foarte multe funcții, am ales să discutăm astăzi despre un model ceva mai ieftin al unui producător binecunoscut, dar destul de bine echipat. Este vorba despre mașina de spălat Whirlpool AWO/C60100, ce vine la un preț de aproximativ 1080  lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mic pentru specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat are un aspect destul de plăcut, este complet albă, astfel că se va integra perfect în orice mobilă de bucătărie sau baie, indiferent de culoarea ei. În partea superioară are un panou de control cu un afișaj de tip LED și selectorul de programe plus alte câteva butoane ce vă vor ajuta să faceți selecțiile potrivite fiecărui tip de material.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C60100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool este un model cu încărcare frontală și atinge o viteză de rotație de 1000 rpm. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, suficient cât să încapă chiar și o geacă mai voluminoasă. În urma testelor de eficiență efectuate, mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,78 kwh și clasa de eficiență la spălare A, cu un consum de 49L/program, de unde putem trage concluzia că facturile nu vor crește simțitor datorită noii achiziții.

Programele de spălare sunt destul de variate, însumează un număr de 18 programe, între care vom regăsi atât pe cele clasice(bumbac, lână, sintetice, etc), cât și unele aparte(ușor de călcat, consum redus de energie, spălare manuală, program zilnic, etc). Cel mai scurt program este cel de 30 de minute și acesta este recomandat îndeosebi pentru rufele ce au nevoie de o reîmprospătare.

În ceea ce privește funcțiile, producătorul echipează modelul cu un sistem de echilibrare a încărcăturii, ce îi reduce vibrațiile puternice, dar și cu funcția de programare întârziată, ideală pentru cei ce pleacă mai multe ore de acasă și vor să găsească rufele gata de întins pe culme atunci când se întorc acasă.

Modelul Whirlpool este destul de silențios, atingând 59 dB nivel de zgomot la spălare și 74 dB nivel de zgomot la centrifugare. Prin urmare își face simțită prezența într-o oarecare măsură la stoarcerea rufelor. Mașina de spălat este atât ergonomică, cât și eficientă, ceea ce o face să fie o achiziție excelentă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj de tip LED,
  • capacitate de încărcare de 6 kg,

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă viteza de rotație mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C60100 este o mașină de spălat ideală pentru cei ce nu își permit să aloce o sumă importantă unei astfel de achiziții, dar își doresc un model eficient.

User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.