Whirlpool AWOC5122 – mașină de spălat ieftină și eficientă

S-au dus vremurile în care rufele se spălau de mână și poate uneori dura o zi întreagă pentru a goli coșul de haine. În zilele noastre cu toții tindem spre produsele ce ne ușurează activitățile de zi cu zi, și asta pentru că pur și simplu timpul nu ne mai ajunge pentru tot ceea ce avem de făcut.

Mașina de spălat rufe este unul dintre electrocasnicele ce ar trebui să se regăsescă în orice gospodărie. Poate că nu ne permitem cu toți să avem una cu nenumărate funcții pentru care ar trebui să scoatem din buzunar o sumă impresionantă, dar cu siguranță există și mașini de spălat eficiente la prețuri accesibile, iar Whirlpool AWOC5122 este unul dintre aceste modele. Are un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de decent zic eu pentru ceea ce oferă.

Din punct de vedere al designului, Whirlpool AWOC5122 se prezintă destul de bine, are un aspect plăcut, dar simplist dacă o comparăm cu modelele de ultimă generație. Până la urmă consider că cel mai important aspect este să își facă treaba bine și să lase rufele curate. Panoul de control este accesorizat cu butoane, ce permit selecția potrivită a temperaturii de spălare, a vitezei de rotații, pentru ca fiecare tip de material să beneficieze de atenția necesară pentru a putea fi păstrat ca nou mai mult timp.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWOC5122

Whirlpool AWOC5122

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWOC5122 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce are o viteză de rotație de până la 1200 rpm, suficientă pentru ca rufele să nu mai necesite mult timp pentru uscare. Poate suporta o încărcare de până la 5 kg, iar clasa de eficiență energetică în care este încadrată, este A+, ceea ce înseamnă un consum mai mic, prin urmare o factură mai mică la curent.

Programele de spălare sunt adaptate celor mai uzuale tipuri de țesături, precum: bumbacul, lână, delicate, sintetice, dar totodată dispune și de un program rapid de 30 de minute pentru țesăturile ce au nevoie de o simplă reîmprospătare sau de programul de stoarcere rapidă pentru țesături voluminoase precum gecile sau pilotele.

În ceea ce privește funcțiile, Whirlpool AWOC5122 dispune de tehnologia Eco ball, ce nu face altceva decât să evite pierderea detergentului. Îmi place că nu este zgomotoasă, mai exact ajunge la 75 dB în timpul centrifugării și la 59 dB pe durata ciclului de spălare, prin urmare nu vă va deranja prea tare în cazul în care desfășurați alte activități în timpul funcționării ei.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • 1200 rpm

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWOC5122 este o mașină de spălat rufe destul de ieftină, ideală pentru cei ce au un buget limitat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.