Whirlpool AWO/C51000 – ideală pentru o familie mică

Vechea mașină de spălat a început să-ți facă probleme și ți-ai dori să o schimbi cu un model nou și eficient? Totuși bugetul nu-ți permite să te întinzi prea mult? Nici o problemă, noi îți prezentăm un model care cu siguranță te va cuceri, Whirlpool AWO/C51000. Are un preț de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizatși îți asigură specificațiile necesare pentru ca rufele tale să arate impecabil cu fiecare spălare.

Din punct de vedere al designului pot spune că modelul Whirlpool impresionează prin rafinament și bun gust. Ca și marea majoritate a mașinilor de spălat rufe și aceasta este realizată tot pe alb, cel mai probabil în ideea de a satisface gusturile mai multor utilizatori. În partea de sus vei regăsi panoul de control accesorizat în partea dreaptă cu un display de tip LCD, ce îți afișează timpul rămas până la finalizarea programului de spălare, viteza de centrifugare și totodată la gradele la care sunt spălate rufele.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C51000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWO/C51000 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge viteza de centrifugare de 1000 rpm, viteză ce are grijă ca rufele tale să nu necesite prea mult timp pentru uscare. Are o capacitate de încărcare de 5 kg, poate că nu este atât de mare încât să poți spăla țesături voluminoase, dar cu siguranță pentru o familie nu foarte numeroasă este mai mult decât suficient.

În ceea ce privește performanțele acestei mașini de spălat, am putea foarte bine să o încadrăm în clasa medie sau cel puțin testele de eficiență o încadrează în această clasă. Mai precis modelul Whirlpool face parte din categoria de eficiență energetică A+, categoria de eficiență la spălare A și categoria de eficiență la centrifugare C.

Ce are deosebit acest model față de alte mașini de spălat? Aș putea spune că tehnologia Al șaselea simț brevetată de Whirlpool este cea care face diferența. Această tehnologie garantează rezultate excelente la spălare, indiferent de material, dar și o economie considerabilă a resurselor.

Gama programelor de spălare este atât de variată încât acoperă orice tip de țesătură. Pe lângă programele cele mai uzuale, de bumbac lână, sintetice, vei mai găsi programul ușor de călcat,(ideal pentru rufele ce nu vrei să se șifoneze prea tare), programul clătire intensivă(ce poate fi folosit pentru bebelușii, ce au nevoie de mult mai multă grijă când vine vorba de spălarea hăinuțelor), programul de 30 de minute(potrivit pentru rufele prea puțin murdare sau pentru cele ce necesită reîmprospătare), etc.

Programarea întârziată îți permite să pleci liniștită de acasă și mașina de spălat să înceapă programul de spălare, la ora selectată de tine, fără a fi necesară supravegherea ei. Așa că de acum încolo te vei putea bucura de haine mult mai bine întreținute, cu un consum destul de mic, atât de apă, cât și de energie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj de tip LCD,
  • Al 6-lea simț

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C51000 este o mașină de spălat ieftină, potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, echipată cu tehnologia Al șaselea simț.

User Rating: 0.9 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.