Whirlpool AWO/C 91400 – mai mare, mai convenabilă

Orice producător mare de electrocasnice ştie că pentru a mulţumi pe deplin publicul, trebuie să ofere modele diverse, atât ca performanţă cât şi ca preţ. Iar Whirlpool, cea mai mare firmă de profil din lume, nu avea cum să nu pună la dispoziţia clienţilor săi modele care să mulţumească pe toată lumea, fie că este vorba de familii sau de oameni care locuiesc singuri. Şi cum o maşină de spălat, care este potrivită pentru mai multe persoane, poate fi utilizată fără probleme de toată lumea, Whirlpool AWO/C 91400 nu are cum să nu mulţumească pe oricine decide să o cumpere. Un prim detaliu atractiv la acest model este preţul. Aceasta este o maşină de spălat de la un producător de calitate, care beneficiază de toate tehnologiile dezvoltate de acesta în ultimii ani şi care are o capacitate de încărcare foarte mare. Cu toate acestea, preţul său este în jur de 1600 lei (verifică preț actualizat ), acceptabil şi uşor de permis de către o bună parte din clienţi.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Pentru aceşti bani, maşina de spălat oferă un volum de 9 kilograme, unul dintre cele mai mari de pe piaţă si, cu siguranţă, cel mai mare la acest preţ, mai ales pentru un model cu încărcare frontală. Tot din punct de vedere al designului, maşina este albă şi are un afişaj LCD uşor de citit şi nişte setări intuitive, care reprezintă un avantaj pentru oricine.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 91400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Viteza de centrifugare a modelului este de 1400 de rotaţii pe minut, suficient pentru a face faţă capacităţii de încărcare de 9 kilograme. Cu toate acestea, datorită tehnologiei moderne utilizate de Whirlpool în procesul de fabricaţie, acesta se încadrează în clasa energetică A+++, ceea ce garantează un consum de electricitate redus şi, în consecinţă, facturi mai mici pe tot parcursul anului.

Din punct de vedere al dotărilor, Whirlpool AWO/C 91400 beneficiază de toate sistemele dezvoltate de compania americană în ultimii ani. Maşina de spălat are mai multe programe, care permit spălarea materialelor mai pretenţioase (precum lâna), dar şi unele speciale, ca Aqua Eco (prin care se face economie la apă), Jeans Baby, prespălare sau spălare manuală.

Dar cel mai avansat sistem este cel cu “Al şaselea simţ” pentru haine colorate. Cu ajutorul acestuia, proprietarul poate seta un modul pentru culoarea neagră (care păstrează intensitatea şi strălucirea originală şi după o perioadă mai lungă de timp), pentru haine colorate (care împiedică contaminările de culoare) şi unul mixt, pentru combinaţii de negru şi articole colorate.

Există şi un program care permite spălarea hainelor în 15 minute, la o temperatură variabilă (20 sau 30 de grade) şi cu un consum de apă şi electricitate în funcţie de natura articolelor. Acesta poate fi utilizat pentru haine nu foarte murdare, dar şi atunci când timpul devine presant. Ca elemente de siguranţă, modelul Whirlpool vine cu protecţie împotriva copiilor, dar şi cu un sistem de blocare al tamburului, în timp ce o dotare suplimentară este sistemul care recomandă dozarea detergentului. Toate acestea transformă maşina de spălat într-o alegere foarte bună pentru toţi cei interesaţi, şi una pe care mulţi oameni şi-o pot permite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C 91400 este o mașină de spălat foarte bine echipată din punct de vedere al specificațiilor tehnice, potrivită mai ales unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.