Whirlpool AWO/C 81400 – o maşină de spălat pentru familii numeroase

Gama variată de maşini de spălat de la Whirlpool este unul dintre marile avantaje ale producătorului american. Aşadar, acesta propune clienţilor modele diverse care se potrivesc cerinţelor şi aşteptărilor fiecăruia în toate privinţele, inclusiv design, performanţe, consum energetic şi capacitate de încărcare. Şi pentru cei care îşi doresc toate aceste avantaje la un loc, o alegere inspirată poate fi modelul Whirlpool AWO/C 81400. Are un preț de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ), deloc mare ținând cont că vorbim de un model elegant și foarte bine dotat.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Acesta este dedicat mai mult familiilor, datorită capacităţii sale de încărcare sporită, de 8 kilograme. Astfel se poate spăla mai mult, casele cu mai mulţi locuitori având cel mai mult de câştigat de pe urma sa. Cu toate acestea, şi persoanele singure se pot bucura de avantajele sale, mai ales cele care decid să spele mai mult, la o perioadă mai mare de timp. Din acest punct de vedere, de un real ajutor este clasa energetică în care se încadrează maşina de spălat. Aceasta este A+++, ceea ce asigură cel mai scăzut consum de energie pe care industria maşinilor de spălat îl poate oferi în acest moment.  Un avantaj este reprezentat şi de spălarea silenţioasă, cu un nivel de zgomot ce nu depăşeste 77 de decibeli la centrifugare.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 81400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere al designului, maşina are încărcare frontală şi este albă. Este un aspect clasic şi elegant, ajutat şi de un sistem de reglaj al programului uşor de folosit şi intuitiv, dar şi de un afişaj LCD care poate fi citit fără probleme. Pentru siguranţă, Whirlpool AWO/C 81400 este dotată cu un sistem împotriva copiilor, care împiedică intervenţia acestora în timpul spălării prin blocarea butoanelor şi a cuvei în timpul spălării.

Performanţele maşinii sunt asemănătoare tuturor modelelor noi de la Whirlpool, aceasta fiind dotată cu toate sistemele şi tehnologiile utilizate de americani în ultimii ani. Astfel, nu lipsesc nici programele de spălare cu “Al şaselea simţ”, nici cel pentru spălare rapidă, în 15 minute.

În primul rând, sistemul “Al şaselea simţ” permite o atenţie deosebită la culorile hainelor care sunt spălate. Acest program se setează separat, utilizatorul putând opta între o setare pentru culori închise (care protejează negrul şi griul, păstrând strălucirea şi intensitatea culorilor materialelor chiar şi după spălări repetate), una pentru haine colorate (cu şanse reduse de ieşire şi de contaminare a celorlalte articole) şi una pentru încărcături mixte. Pe lângă acestea, se poate alege între clasicele prespălare, bumbac, lână, clătire intensivă, sau rufe delicate.

Programul de spălare rapidă, în doar 15 minute, poate fi utilizat pentru hainele care nu sunt foarte murdare sau atunci când proprietarul nu are foarte mult timp la dispoziţie. În acest caz, temperatura apei variază între 20 şi 30 de grade, iar temperatura şi apa consumată sunt în funcţie de natura hainelor. O altă dotare specială a lui mașinii de spălat Whirlpool este o recomandare pentru dozarea de detergent în funcţie de cantitatea de haine spălată.

Prin toate acestea, modelul Whirlpool dovedeşte că este o maşină de spălat inteligentă, care păstrează calitatea materialelor chiar şi după multe spălări. În plus, capacitatea de încărcare mare este principalul avantaj care o recomandă şi care o diferenţiază de restul modelelor performante de la Whirlpool.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C 81400 este o mașină de spălat bine echipată atât din punct de vedere al designului, cât și din punct de vedere tehnic.

User Rating: 2.58 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.