Whirlpool AWO/C 7540 – mașina de spălat super atractivă

Whirlpool AWO/C 7540 este o mașină de spălat performantă, cu funcții complexe și mai ales foarte economică. Cum Whirlpool este un brand de top, prețul este neașteptat de avantajos și atractiv, modelul putând fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 47 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, modelul remarcându-se prin tehnologiile performante, puterea mare de centrifugare, programele variate de spălare, capacitatea mare de încărcare și consumul extrem de redus. Prin urmare, pachetul oferit este unul greu de combătut.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul este unul foarte modern, remarcându-se printr-un ecran electronic LED generos și un panou de control animat. Mașina de spălat este albă, iar hubloul este mare și permite o încărcare comodă. Interiorul este unul rezistent, de calitate. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Logo-ul Whirlpool este plasat pe sertarul pentru detergent. Dimensiunile modelului sunt de 85 x 59.5 x 52 cm, acestea permițând poziționarea în orice spațiu și chiar și încorporarea în mobila de bucătărie

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 7540

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, putând fi spălate într-un singur ciclu hainele pentru întreaga familie. Tamburul are un volum de 52 de litri.

Panoul de control este foarte ofertant, fiind disponibile o sumedenie de funcții și programe de spălare. O funcție interesantă este cea de dozare eficientă a detergentului. Aceasta previne supradozarea și risipa de detergent, fiind în același timp utilă și pentru mediul înconjurător. Datorită celui de-al Șaselea Simț, cantitatea de detergent folosită va fi mereu cea optimă, iar hainele vor fi curățate perfect și economic. La nivel tehnic, puterea de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut, fiind una dintre cele mai mari.

Programele disponibile sunt reglate de aceeași tehnologie cu al Șaselea Simț. Există astfel un set special de programe care acționează în funcție de culorile setate. Printre programe se numără unul pentru culori închise care protejează negrul și culorile închise de la decolorare, unul pentru culori deschise care spală perfect orice culoare fără riscul de transfer și un program mixt care optimizează spălarea pentru diferite culori. Programul pentru spălare manuală curăță delicat hainele, fără niciun efect de deteriorare asupra țesăturilor. Mai sunt disponibile un program rapid care termină un ciclu în doar 15 minute și spală la temperaturi de 20 sau 30 de grade, unul de prespălare, cele clasice pentru bumbac, sintetice sau lână, cât și unele care optimizează consumul de apă sau energie. Este posibilă programarea întârziată și există și o funcție pentru siguranța copiilor.

Datorită sistemului de echilibrare a încărcăturii, vibrațiile și zgomotul vor fi reduse. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 77 dB, iar cel la spălare este de 59 dB, modelul fiind unul foarte silențios.

În ceea ce privește consumul, Whirlpool AWO/C 7540 se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, fiind unul dintre cele mai economice modele de pe piață. Consumul de curent pentru un program standard este de doar 0.84 kWh. Având în vedere puterea de centrifugare ridicată și tehnologiile performante, consumul este unul surprinzător de mic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de 7 kg,
  • 1400 rpm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C 7540 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate suficient de mare încât să se potrivească unei familii destul de numeroase.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.