Whirlpool AWO/C 7420 S – mașina de spălat avantajoasă

Ai spune că o mașină de spălat performantă și cu nume de brand depășește un buget mediu, dar în momentul de față pentru un preț mai mic de 1500 de lei poți găsi modele cu adevărat competitive. Un astfel de model este și Whirlpool AWO/C 7420 S. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat ).Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep undeva de la 47 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Caracteristicile care scot în evidență modelul sunt tehnologia Al Șaselea Simț, programele de spălare variate și personalizate și mai ales consumul redus datorat încadrării în clasa A+++. Prin urmare mașina este una dintre cele mai atractive.

Designul acestuia este unul foarte modern, remarcându-se mai ales prin afișajul electronic și panoul de control plin de pictograme. Carcasa este albă în întregime și are un aspect calitativ. Hubloul este argintiu și este destul de mare pentru a permite încărcarea ușoară. Modelul ocupă un spațiu de 85 x 59.5 x 57.5 cm, putând fi poziționat atât în baie, cât și încorporat în mobila de bucătărie. În ceea ce privește interiorul, cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Designul este gândit astfel încât să asigure un sistem de echilibrare a încărcăturii, iar prin urmare vibrațiile și zgomotul sunt reduse.

Poze cu mașina de spălat Whirlpool AWO/C 7420 S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg. Tamburul are un volum de 52 de litri.

În ceea ce privește detaliile tehnice, puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut. Spălarea este eficientă datorită unei serii numeroase de tehnologii. Se remarcă în primul rând tehnologia cu Al Șaselea Simț. Aceasta oferă programe unice dedicate hainelor colorate, făcând posibilă ajustarea performanței în funcție de culorile setate. În același timp, tehnologia Al Șaselea Simț ajută la gestionarea corectă a resurselor pentru spălare. Există și o funcție specială pentru dozarea corectă a cantității de detergent, astfel încât să nu se facă risipă și să se protejeze și mediul înconjurător.

Oferta de programe de spălare este foarte variată, existând pe lângă cele clasice precum programele pentru bumbac, sintetice, lână etc și unele speciale, dedicate unor anumite tipuri de culori sau pentru economia de apă sau energie. Programele asigură păstrarea îndelungată a calității culorilor și țesăturilor. Este de remarcat faptul că eficiența la spălare este aceeași indiferent de temperatură. Hainele spălate la 20 sau 30 de grade sunt astfel la fel de curate precum cele spălate la temperaturi superioare.

De asemenea, este disponibilă și programarea întârziată și există o funcție specială pentru siguranța copiilor. Whirlpool AWO/C 7420 S este unul foarte silențios. Nivelul de zgomot la centrifugare atinge valoarea de doar 77 dB, iar cel la spălare este de 59 dB.

Consumul reprezintă un aspect important pentru electrocasnicele mari, iar din fericire în cazul de față avem de-a face cu unul deosebit de redus. În ciuda tehnologiilor avansate integrate, modelul se încadrează în clasa de eficientă energetică A+++, fiind unul dintre cele mai economice de pe piață. Consumul de curent pentru un program standard este de doar 0.84 kwh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 7 kg,
  • afișaj LED,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWO/C 7420 S este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, pe care o poți achiziționa la un preț destul de rezonabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.