Whirlpool AWOC 70100 – mașina de spălat echilibrată

Oferta de mașini de spălat a celor de la Whirlpool se bucură de un succes destul de mare, acest lucru datorându-se în primul rând rezultatelor foarte bune pe care le oferă la spălare. În ultima perioadă, prețurile au scăzut destul de mult, modelele devenind cu atât mai atractive. Whirlpool AWOC 70100 este o mașină care se remarcă printr-o îmbinare foarte echilibrată a dotărilor. Mașina de spălat Whirlpool poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat ), un preț rezonabil aș spune eu.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

La o primă vedere, designul mașinii este unul simplu, carcasa fiind complet albă și neexistând elemente care să adauge o pată de culoare. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 59.5 x 57.5 cm, remarcându-se totodată prezența unui ecran LED destul de mare. Acesta aduce o notă modernă și ajută foarte mult pe partea de control. Setarea se face intuitiv, folosind un număr redus de butoane. În plus, ecranul oferă informații utile pe parcursul spălării, referitoare la timp, etapa în desfășurare etc. Mașina prezintă astfel avantajul de a fi ușor de programat și de urmărit pe parcursul spălării.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool AWOC 70100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 7 kg, fiind una medie și făcând posibilă spălarea unei cantități suficiente de haine pentru mai multe persoane. Având de-a face cu un model Whirlpool, așteptările referitoare la rezultatele de spălare sunt mari. Din fericire, acestea sunt și îndeplinite.

Trecând în agendă întâi punctele forte, nu putem să nu menționăm pachetul mare de tehnologii integrate. Astfel, tehnologia cu Al Șaselea Simț a fost îmbunătățită și oferă acum funcții speciale pentru hainele colorate, iar tehnologia Clean+ asigură o spălare eficientă. Tehnologia Al Şaselea Simţ oferă posibilitatea alegerii programului în funcție de culorile hainelor, ajutând la păstrarea hainelor în aceeași stare pentru o durată lungă de timp.

Tehnologia Clean+ maximizează efectele agenților de curățare din detergent, oferind o eficiență ridicată în fața oricărui tip de pată. Acest lucru este posibil datorită unui ciclu special multifazic. Crescând eficiența, pachetul de tehnologii reușește să reducă energia. Calitatea spălării este una dintre cele mai bune pentru această categorie.

Programele de spălare sunt foarte variate, așa că vei găsi unul pentru fiecare tip de material, culoare sau grad de murdărie.  Având la dispoziție un număr de 14 programe, modelul stă foarte bine la acest capitol.

Pentru a face o economie mai mare de energie, puterea de centrifugare a fost redusă însă la 1000 de rotații pe minut. Rezultatele s-ar putea să nu fie pe placul celor mai pretențioși. Privind partea bună, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, iar consumul standard pentru o spălare este de doar 0.91 kWh. Facturile la curent vor fi astfel mult mai mici.

În ceea ce privește zgomotul, modelul poate ridica unele probleme pentru cei mai sensibili la acest aspect, nivelul de zgomot la centrifugare fiind de 74 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

 

  • panoul de control dotat cu ecran LED
  • tehnologiile avansate de spălare
  • programele variate
  • consumul redus

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.9

8.6

O alegere eficientă

Whirlpool AWOC 70100 este o mașină de spălat cu o capacitate suficient de mare încât să fie potrivită ciar și pentru o familie mai numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.