Whirlpool AWIC 10914 6th Sense Infinite Care – mașina de spălat cu capacitate mare

Alegerea mașinii de spălat necesită o căutare destul de amănunțită, astfel încât modelul ales să îndeplinească toate nevoile utilizatorului și să se potrivească într-un anumit spațiu și un anumit buget. Prezentăm, astăzi, modelul Whirlpool AWIC 10914 6th Sense Infinite Care, un model adresat familiilor numeroase în care este necesară spălarea unei cantități mari de haine într-un timp rezonabil și la un nivel scăzut de energie. Aceasta poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2700  lei (verifică preț actualizatși beneficiază de control și afișaj LED, ceea ce face setarea mai simplă și oferă, în același timp, un aspect modern.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este unul elegant, aceasta remarcându-se printr-un hublou mare care permite o  încărcare frontală eficientă și printr-un afișaj electronic LED. Mașina de spălat este albă, display-ul LED oferind singura pată de culoare. Logo-ul producătorului este poziționat pe capacul sertarului pentru detergent. Setarea se realizează prin intermediul unui buton rotativ plasat central, cu ajutorul indicațiilor de pe display-ul LED. Mașina de spălat are dimensiunile de 85 x 59.5 x 60 cm, având dimensiunile standard pentru un astfel de aparat electrocasnic.

Poze cu mașina de spălat Whirlpool AWIC 10914

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare a mașinii este de 10 kg, aceasta făcând cu ușurință față hainelor întregii familii. Cuva este alcătuită din polipropilena, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil.

Panoul de control pune la dispoziția utilizatorului o gamă diversă de programe și de funcții utile. Una dintre aceste funcții este cea de dozare recomandată pentru detergent. Întrucât în majoritatea timpului detergentul este supradozat, cheltuielile pentru spălare ajung mai scumpe și, în plus, este poluat și mediul înconjurător. Datorită tehnologiei Whirlpool 6th Sense, cantitatea de detergent folosită va fi mereu cea optimă, iar hainele vor fi perfect curate. Mașina beneficiază și de o funcție de protecție pentru copii, precum și de funcția de programare întârziată.

Puterea de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut, mașina având o performanță destul de mare. Programele disponibile acoperă un spectru larg de situații, existând, de exemplu, un program rapid pentru spălarea într-un timp record de doar 15 minute. Programul este ideal pentru rufe foarte puțin murdare și oferă două temperaturi de spălare disponibile, respectiv de 20 și 30 de grade. Din lista de programe de spălare oferite, mai amintim programul de prespălare, programul de spălare manuală, programul de clătire intensivă, ori cele pentru haine delicate sau din bumbac. Numărul total de programe este de 13.

Whirlpool AWIC 10914 are un nivel de zgomot redus, fiind destul de silențioasă. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB, iar cel la spălare este de 54 dB. Prin urmare, mașina de-abia se face simțită atunci când funcționează și nu va deranja desfășurarea altor activități în același timp.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A-30%, fiind un model economic. Consumul mediu anual de energie este de 189 kW, iar consumul de apă este de 9900 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm,
  • capacitate de încărcare de 10 kg,
  • eficiență energetică A-30%

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWIC 10914 nu este cea mai accesibilă, dar compensează prin capacitatea mare de încărcare și prin diversitatea de programe pe care le pune la dispoziție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.