Whirlpool AWE6101 – o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală

În România găsim destul de multe apartamente micuțe, în care practic fiecare centimentru pătrat contează. Pentru asemenea spații a fost creată mașina de spălat rufe Whirlpool AWE6101, ce are dimensiuni de 90 x 40 x 60(IxLxA), astfel încât îi veți putea găsi un loc fie în baie, fie în hol. Tipul acesta de mașină de spălat, cu încărcare verticală este mai puțin întâlnit în bucătării, și asta pentru că nu ar trebui încorporată în mobila de bucătărie. Modelul are un preț de aproximativ 1050 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, dacă ținem cont de producător și de specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model plăcut, simplu, dar totodată elegant. Panoul de control se află în partea de deasupra și conține câteva butoane, selectorul de programe, în centru și un afișaj de tip LED, unde vei putea urmări cât timp a mai rămas până la finalul ciclului de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Whirlpool AWE6101

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Whirlpool este un model cu încărcare verticală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1000 rpm. Din punct de vedere al testelor de eficiență, modelul se încadrează în clasa A+ la eficiența energetică, clasa A la eficiența la spălare și clasa C la eficiența la centrifugare, prin urmare putem spune că este peste clasa medie. Raportat la prețul său, mașina de spălat se va dovedi o achiziție rentabilă, mai cu seamă că din punct de vedere al specificațiilor poate concura lejer cu modele mult mai scumpe.

Are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient de încăpătoare chiar și pentru o familie ceva mai numeroasă. Chiar dacă se vor aduna rufe multe la spălat la sfărșit de săptămână, nu vă faceți griji, mașina de spălat va face față cu brio acestei provocări.

Modelul prezintă o gamă variată și diversificată de programe de spălare(bumbac, lână, țesături delicate, spălare rece, sintetice, etc), astfel încât va acoperi fără probleme marea majoritate a materialelor. În felul acesta vă asigurați că spălați rufele corespunzător, astfel încât să nu se deterioreze. Cel mai scurt program de spălare este de 15 minute, ce se recomandă a fi folosit îndeosebi pentru reîmprospătarea hainelor, și mai puțin pentru spălarea lor.

Mașina de spălat Whirlpool încorporează tehnologia brevetată al 6-lea simț, ce oferă rezultate perfecte în ceea ce privește curățarea rufelor, economisind cu până la 30% din timp, apă și energie. În cazul în care vă doriți ca în momentul în care vă întoarceți de la servici să găsiți rufele gata spălate, este bine de știut că mașina de spălat poate fi programată când să înceapă ciclul de spălare, astfel că la ora stabilită va începe programul de spălare, fără a fi nevoie de supraveghere.

Nu este nici zgomotoasă, atinge un nivel de 59 dB la spălare și 76 dB la centrifugare, prin urmare dacă vă decideți să o puneți în funcțiune când veți dori relaxare, este bine de știut că își va face simțită prezența într-o mică măsură pe perioada stoarcerii rufelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LED,
  • capacitate de încărcare de 6 kg

Contra:

  • mi-aș fi dorit să aibă o viteză de rotație mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWE6101 este o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, ideală pentru apartamentele mici, în care fiecare cm contează.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.