Whirlpool AWE 6416 – ieftină, dar eficientă

Zilele trecute mă gândeam să îi fac mamei o surpriză și să îi cumpăr o mașină de spălat, eficientă, dar care să nu îi ocupe prea mult spațiu și am dat peste modelul Whirlpool AWE 6416, ce are și un preț extrem de avantajos. Costă aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design destul de interesant, ce cu siguranță se va potrivi unei locuințe în care fiecare cm pătrat contează.

Din punct de vedere al designului vorbim de un aspect elegant, rafinat chiar. Modelul este alb complet, iar panoul de control este deasupra și pare destul de aerisit. Are o lățime de doar 40 cm, ceea ce o va face să se potrivească unei băi micuțe, cam în genul apartamentelor cu 2 camere. Avantajul unui asemenea model este că ocupă foarte puțin spațiu. Dispune și de un afișaj de tip LED, ce indică etapa de spălare.

Poze cu mașina de spălat Whirlpool AWE 6416

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AWE 6416 este un model cu încărcare verticală, ce atinge o viteză de rotație de 900 rpm, iar capacitatea de încărcare este de până la 5 kg, aspecte ce o fac potrivită pentru o familie ceva mai micuță. În urma testelor de eficiență, mașina de spălat Whirlpool se încadrează în clasa energetică A+, cu un consum de 0,85 kwh/program, în clasa D la centrifugare și în clasa A la spălare, cu un consum de 45 L/program.

În ceea ce privește programele, modelul vine echipat cu o varietate, astfel încât să poată acoperi cam toată gama de materiale. În felul acesta orice tip de țesătură veți spăla, va fi tratat corespunzător, pentru a nu fi deteriorat pe parcursul ciclului de spălare. În gama de programe a acestui model veți întâlni: programul pentru bumbac, cel pentru lână, pentru sintetice, cel de clătire intensivă și cel rapid  de 30 de minute.

Pe partea de funcții vei regăsi: sistemul de detectare al spumei și selectorul de centrifugare. Nu este deloc zgomotoasă, atinge numai 62 dB în timpul spălării și 75 dB în timpul centrifugării, prin urmare consider că este ideală pentru familiile mici, ce vor să scutească timp și efort atunci când vine vorba de spălarea rufelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • ocupă puțin spațiu

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă o viteză de rotație mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool AWE 6416 este o mașină de spălat rufe cu dimensiuni destul de mici, ce se va încadra într-o locuință în care fiecare cm pătrat contează.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.