Whirlpool AWE 55711 R – o maşină de spălat potrivită pentru oricine

În zilele noastre, timpul este cea mai mare şi importantă resursă a noastră, iar economisirea acestuia reprezintă scopul fiecăruia dintre noi. Această economisire se poate face prin executarea unor activităţi într-un timp mai scurt decât de obicei sau executarea unor activităţi în acelaşi timp. Pentru acest lucru îţi vine în ajutor Whirlpool cu o maşină de spălat cu încărcare verticală Whirlpool AWE 55711 R şi, astfel, economiseşti mult din timpul tău preţios. Dacă eşti în căutarea unei maşini de spălat foarte bune şi care să corespundă necesitaţilor tale, ar trebui să arunci o privire şi asupra acestui produs. Preţul la care o poţi achiziţiona din magazinele de specialitate sau din mediul online este de aproximativ de 1399 lei (verifică preț actualizat )Acest preţ îţi garantează un produs de calitate şi un produs silenţios ce are doar 74 dB la centrifugare şi 59 dB la spălare.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Maşina de spălat are un design clasic cu o culoare albă care se potriveşte locuinţei tale, fie că stai la casă sau la bloc. Încărcarea verticală te ajută în ceea ce priveşte spaţiul necesar pentru instalarea acesteia fără a mai trebui să iei în calcul necesitatea spaţiului pentru a deschide o uşă cum este în cazul celor cu încărcare orizontală.

Poze cu mașina de spălat rufe

Whirlpool AWE 55711 R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Economia de spaţiu nu se opreşte aici, dimensiunea de 900 x 400 x 600 mm facand-o mult mai mică decât orice altă maşină similară. Având o dimensiune redusă şi o greutate pe măsură de doar 58 kg, va face să îţi fie mult mai uşor pentru a o manevra, indiferent de etajul unde locuieşti sau de locul unde vrei să o montezi. Legat de design mai avem şi aspectul privind panoul de comandă al acesteia, un aspect care completează pe cel clasic al maşinii.

Panoul este dispus în partea superioară şi cuprinde un buton rotativ ce ne ajută la selectarea programului de spălare, dar şi butoane pentru pornirea maşinii şi a programului sau selectarea vitezei de centrifugare.

Afişajul funcţionării maşinii şi a fazei programului de spălare la care se află se face prin intermediul ledurilor dispuse atât deasupra butonului rotativ cât şi în lateral.

Din punct de vedere al funcţionării, pornim de la tehnologia unică Al şaselea simţ, folosită de cei de la Whirlpool, care ne garantează rezultate excelente. Această tehnologie ne ajută prin faptul că maşina simte dimensiunile încărcăturii înainte de pornire, ajustează cantitatea de apă, timpul şi energia necesară la mărimea respectivă, toate ajutând la o economie mai bună.

Caracteristicile şi specificaţiile acestui produs reprezintă încă un avantaj, având posibilitatea de a alege între numeroasele programe de spălare. Dintre aceste programe amintim programul de prespălare, programul Baby, programul jeanşi, program lână, program sintetice sau cel de clătire intensă.

Deşi nu l-am menţionat anterior, cel mai important program este cel de spălare rapidă de 15 minute în care poţi să speli rufe mai puţin murdare sau un articol vestimentar de care ai nevoie urgent.

Tehnologia Al şaselea simţ, după cum spuneam, detectează dimensiunile încărcăturii care poate fi de maxim 5.5 kg. Economia pe care o facem în cazul acestei maşini de spălat ne aduce un consum de aproximativ 8000 litri de apă anual care o poziţionează în clasa A şi un consum al energiei electrice de 0.82 kWh, la un program standard, care o poziţionează în clasa A++, una dintre cele mai bune clase de consum.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LED,
  • dispune de tehnologia Al 6-lea simț

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Performanțe - 8
Ușurință în utilizare - 8.2

8.3

Pentru că spațiul contează

Whirlpool AWE 55711 R este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ideală pentru locuințele cu suprafețe mici, în care fiecare cm contează.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.