Whirlpool AMW494NB – cuptorul cu microunde modern şi accesibil

Îţi petreci cel mai mult timp la serviciu, lucrezi peste program, ajungi acasă şi vrei să mănânci repede ceva, dar nu are cine să îţi pregătească sau să îţi încălzească mâncarea. În acest caz, pui repede ceva gustos în farfurie, introduci în cuptorul cu microunde şi, până te-ai schimbat într-o ţinută de casă, totul este gata pentru a fi servit. Cuptorul cu microunde încorporabil Whirlpool AMW494NB este partenerul tău ideal, este ajutorul tău pentru a economisi timp, pentru a-ţi da libertatea de a face şi alte activităţi până masa ta este gata. Chiar dacă îl recomandă toate caracteristicile menţionate anterior, singurul mic dezavantaj ar putea fi preţul său de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat). Deşi poate pe mulţi îi face să fie mai reticenţi, acest preţ ne garantează un produs sigur, un produs modern necesar oricărei bucătării, dar care ne ajută în cel mai important mod şi anume, să avem mai mult timp pentru noi şi pentru ce avem noi mai important, aşadar balanţa este înclinată în favoarea sa.

Modelul Whirlpool este un cuptor cu un design modern, datorită şi nuanţei de negru, un design robust cu linii drepte, cu o uşă ce are un geam destul de larg şi îţi oferă o bună vedere a ceea ce se află înăuntru.

Poze cu cuptorul încorporabil

https://www.gadget-review.ro/vezi/whirlpool-amw494nb

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Controlul cuptorului se realizează cu foarte mare uşurinţă, având la dispoziţie un panou de control dispus în partea superioară, un panou la fel de modern ce are un afişaj digital pentru a indica ora, dar şi timpul rămas. În stânga afişajului led avem butonul de oprire a programului şi a cuptorului, dar şi pe cel de pornire a programului de dezgheţare a alimentelor congelate şi a semipreparatelor.

În partea dreaptă a afişajului găsim butoanele pentru creşterea sau diminuarea timpului de pregătire, dar şi a greutăţii, precum şi butonul de pornire a cuptorului cu microunde.

Materialul din care este confecţionat, şi anume un inox anti-amprentă de foarte bună calitate, ne dovedeşte cât de modern este acest produs. În plus, şi caracteristicile sale fac acelaşi lucru, şi aici putem vorbi despre sistemul 3D de distribuire a microundelor, despre programul şi sistemul Jet Defrost care te ajută să dezgheţi orice foarte rapid, scăpând de lunga aşteptare pentru a începe să găteşti ceva de la congelator.

Capacitatea de 22 de litri şi puterea de 750 W îl recomandă şi pentru acele familii mai numeroase sau pentru pregătirea unor alimente mai voluminoase. În interiorul cuptorului avem un suport rotund de 25 cm pe care putem pregăti o pizza foarte bună, dar o putem menţine şi caldă pentru mai târziu, acest lucru fiindu-ne permis de către funcţia de menţinere caldă a alimentelor pregătite.

Dacă vei vrea să achiziţionezi acest produs, trebuie să mai ştii că vei avea nevoie de un spaţiu de cel puţin 59.5 x 32 x 38.2 cm, dar şi faptul că dispune de un cronometru care să te anunţe când alimentele sunt gata precum şi de un sistem de protecţie împotriva copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LED,
  • ușor de utilizat,
  • încorporabil

Contra

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 9.1
Ușurință în utilizare - 9.1

9

Pentru o bucătărie modernă

Whirlpool AMW494NB este un cuptor cu microunde încorporabil, modern și elegant, pe care îl vei putea utiliza cu ușurință de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.