Whirlpool AMD 352/1 – aparatul de aer condiționat cu capacitate mare

Dacă îți dorești un aparat de aer condiționat care să facă față fără probleme întregului apartament, modelul Whirlpool AMD 352/1 este o alegere foarte bună. Acesta are o capacitate mare de răcire și de încălzire, programe variate și un sistem de filtrare avansat, oferind destul de multe argumente de achiziție. Are un preț de 3842 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl plasează destul de bine pentru clasa de 18000 BTU.

Designul unității interne este unul potrivit pentru orice tip de interior, carcasa fiind albă și păstrând liniile simple. Afișajul LCD acordă o notă modernă, fiind în același timp util pentru setarea mai ușoară a programelor. Unitatea interioară măsoară 1033 x 377 x 285 mm, fiind ceva mai lungă decât în mod obișnuit, acest lucru datorându-se capacității mai mari de acoperire. Filtrul anti-praf disponibil este ușor accesibil la îndepărtarea capacului, acesta oferind o protecție foarte bună împotriva prafului, bacteriilor și mucegaiului, crescând durata de viață a aparatului și, în același timp, puritatea aerului.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool AMD 352/1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dotările tehnice, modelul are o capacitate de 18000 BTU, făcând față cu ușurință unui apartament sau unui spațiu mai mare, precum cele de birouri. Compresorul este dotat cu tehnologia Inverter, controlul asupra rotațiilor fiind mult mai bun, iar eficiența îmbunătățită considerabil. Spațiul este acoperit astfel mult mai repede, temperatura dorită este atinsă într-un timp mai scurt, iar aerul este distribuit uniform. La acest lucru contribuie și funcția Around U care detectează temperatura de la nivelul tău prin intermediul senzorilor de pe telecomandă, adaptând apoi automat setările pentru cele mai bune rezultate.

Printre programele disponibile se numără unul de răcire, unul de încălzire, unul pentru purificarea aerului, unul pentru dezumidificare etc. Viteza de ventilare are 4 trepte, ceea ce oferă un control bun asupra timpului de atingere a temperaturii dorite. Modul de noapte funcționează la un nivel extrem de redus de energie, reușind să păstreze un ambient plăcut în timp ce consumă foarte puțin curent, iar funcția de programare face posibilă setarea în avans cu până la 24 de ore.

În ceea ce priveşte telecomanda, aceasta oferă un control simplu și rapid, fiind prevăzută cu un ecran LCD și având butoanele foarte bine descrise.

Compromisul pentru a păstra un nivel de preț mai avantajos a constat în fapul că aparatul a fost lăsat la o clasă energetică mai slabă, astfel acesta se încadrează în clasa A de energie atât pentru răcire, cât și pentru încălzire. Prin urmare, consumul este unul mediu, fără a impresiona în mod deosebit.

Aparatul este dotat cu un filtru care curăță aerul și împiedică depunerea de mucegai, praf sau bacterii, protejând în același timp buna funcționare. La o privire asupra categoriei sale de putere, modelul se plasează destul de bine, oferind un raport calitate-preț foarte bun. Consumul putea fi îmbunătățit, dar, având în vedere randamentul general foarte echilibrat, rezultatul final este unul atractiv.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate mare, de 18000 BTU
  • tehnologii performante
  • filtru avansat
  • Inverter

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.4
Consum de energie - 9.1

9.3

O alegere eficientă

Whirlpool AMD 352/1 este un aparat potrivit pentru apartamente sau spații ceva mai mari, având o capacitate foarte bună de răcire și o putere de acoperire foarte bună.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat