Whirlpool AMD 350/1 – aparatul de aer condiționat cu filtru performant

Aerul condiționat poate reprezenta o sursă destul de periculoasă de bacterii și microbi, umiditatea din aparat atrăgând depuneri neplăcute, care în timp pot aduce și mirosuri urâte. Acest lucru poate fi evitat însă prin intermediul unui filtru de calitate, iar Whirlpool AMD 350/1 este un aparat de aer condiționat dotat cu un sistem de filtrare avansat, oferind protecție împotriva mucegaiului, prafului și microbilor, curățând aerul și în același timp menținând buna funcționare. Are un preț de aproximativ 2230 lei (verifică preț actualizat), un preț ceva mai mare pentru un model de 9000 BTU, aici însă își spun cuvântul brandul și eficiența ridicată pentru spațiile mai mici.

Designul unității interioare este unul destul de elegant, aceasta având carcasa albă, iar ecranul LCD pentru afișajul electronic al setărilor oferind un contrast atractiv. Modelul are dimensiunile de 872 x 336 x 252 mm și poate fi poziționat în orice cameră, încadrându-se perfect în diferite amenajări, iar capacul oferă un acces rapid la filtru, ceea ce ușurează destul de mult efortul tău. Filtrul beneficiază de un sistem avansat de filtrare în 3 pași, astfel sunt încorporate un filtru PP, un filtru cu carbon activ și unul antibacterian. Sistemul face aparatul potrivit pentru persoanele cu alergii, curățând foarte eficient aerul.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool AMD 350/1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dotările tehnice, modelul are o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru o garsonieră sau o cameră de apartament. Compresorul cu Inverter asigură o ventilare puternică, având la dispoziție 4 viteze, lucru care face ca temperatura dorită să fie atinsă astfel într-un timp mult mai scurt și menținută apoi pentru o perioadă mai lungă.

La nivelul programelor vei găsi toate modurile standard precum cel de răcire, cel de încălzire sau cel pentru dezumidifcare, cât și unul pentru purificarea aerului, o funcție timer, una de noapte, una pentru consum redus etc. Cu ajutorul telecomenzii vei putea jongla rapid între programe și setări, având un control foarte bun. Vei putea regla în detaliu temperatura, sistemul de baleiere sau puterea, iar telecomanda beneficiază în același timp de senzori care detectează temperatura de la nivelul tău, ajutând aparatul să regleze automat setările pentru a optimiza performanța și confortul oferit.

Un nivel la care aparatul dezamăgește ușor este cel al consumului. Astfel, spre deosebire de alte modele din categoria sa, modelul se încadrează în clasa de energie A, având un consum cu o idee mai mare. Trebuie să avem însă în vedere că aparatele de clasă A stau însă destul de bine față de altele, consumul fiind unul decent.

Modelul este un aparat cu un randament foarte bun pentru spații ceva mai mici. Având în vedere că nu toată lumea are nevoie de un aparat cu capacitate foarte mare, acest lucru nu reprezintă neapărat un punct în minus. Calitatea filtrului face aparatul potrivit chiar și pentru persoanele cu alergii, iar performanța este una mare. Prețul este într-adevăr ceva mai mare decât media de pe piață, modelul profitând de numele brandului.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • tehnologii performante
  • design plăcut
  • inverter
  • filtru cu triplă acțiune

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 8.7

8.6

O alegere eficientă

Whirlpool AMD 350/1 este un aparat de aer condiționat modern, ce are grijă să te răcorească în zilele toride de vară, și să te încălzească iarna.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat