Whirlpool AMD 027 – capacitatea de răcire atinge 24000 BTU

Nici nu a început încă vara și deja temperaturile au început să urce simțitor în termomentre. Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla în perioada de vârf a sezonului. Dar având experiența anilor anteriori cred că putem bănui ce ne așteaptă în cazul în care nu ne vom echipa corespunzător. Așa că propun să discutăm despre cea mai eficientă metodă de a trece peste căldura toridă din mijlocul verii, echipându-ne locuințele cu aparate de aer condiționat. Și un model interesant și eficient este aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat), pregătit pentru a face față unei locuințe cu o suprafață ceva mai mare sau de ce nu unui sediu de societate cu destul de mulți angajați ce au nevoie de condiții decente pentru a putea da randamentul necesar.

Aparatul de aer condiționat de la Whirlpool este un model elegant, ce seamănă ca și design perfect cu celelalte modele din gama AMD. Modelul este comlet alb, cu detalii discrete, tocmai pentru a nu atrage foarte mult atenția. În partea de jos se poate observa display-ul de tip LED, ce afișează gradele din încăpere, precum și butoanele de pornire/oprire, utile în special atunci când uitați unde ați lăsat telecomanda aparatului. Modelul Whirlpool este destul de ușor de utilizat, astfel încât nu va da bătăi de cap nici măcar celor mai puțin experimentați într-ale tehnologiei, așa cum sunt persoanele mai în vârstă.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027 are o capacitate de răcire de 22860 BTU și o capacitate de încălzire de 23543 BTU, ceea ce înseamnă că are puterea de a asigura confortul atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară într-o locuință de aproximativ 70 mp sau într-o societate cu o suprafață de aproximativ 50 mp. De acum nu vă veți mai face probleme în ceea ce privește oscilația de temperatură, tot timpul vă veți bucura de condiții optime.

Potrivit testelor efectuate, modelul Whirlpool se încadrează în clasa A de energie la încălzire, cu un consum de 1880 W și în clasa A+ de energie la răcire, cu un consum de 2050 W, deloc mare dacă raportăm la suprafața totală. Având în vedere că dispune și de tehnologia inovatoare Inverter, consumul de energie scade cu cel puțin 30% față de modelele convenționale non-inverter. Iar acest lucru este posibil datorită faptului că nu se va mai opri tot timpul compresorul, ci odată ajuns la temperatura dorită, se reduce consumul de energie la maxim, iar compresorul rămâne pornit pe toată durata funcționării. La modelele convenționale se consuma mult mai multă energie prin pornirea și oprirea compresorului, de aceea noul sistem inteligent Inverter este menit să ajute utilizatorul să economisească atât bani cu factura la curent, cât și să îi asigure și o funcționare mult mai silențioasă.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat vine echipat cu o gamă destul de variată: funcția de dezumidificare, ce are grijă să regleze umiditatea excesivă din încăpere, evitând dezvoltarea mucegaiului sau a microbilor, funcția Sleep/Night mode, pentru ca nopțile să fie răcoroase, iar tu să te poți odihni cât mai bine, timer, pentru a programa pornirea și oprirea sa, etc. După cum putem observa modelul încorporează și tehnologia Al 6-lea simț, brevetată de Whirlpool, ce asigură eficiență cu un consum de energie mic.

Până acum ceva timp, multă lume se  ferea de aparatele de aer condiționat pe motiv că dezvoltă diferiți microbi, însă în cazul acestui model, filtru HEPA are grijă să filtreze aerul, astfel încât particulele de praf și bacteriile nu vor avea ce să caute în locuința voastră. Ba chiar veți avea un aer mult mai proaspăt și mai curat, ce vă va umple de energie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • 24000 BTU,
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • afișaj LED

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool AMD 027 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, încât să se potrivească unei locuințe cu o suprafață generoasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat