Whirlpool AMD 026 – 18000 BTU și Inverter

Putem spune că deja în weekendul acesta am simțit cu adevărat cum temperaturile cresc în termometre și sinceră să fiu nu pot să nu mă întreb oare cum va fi vremea prin iulie-august, dacă zilele acestea căutam un petec de umbră să mă feresc de soarele arzător? Chiar și în casă am observat o schimbare drastică de temperatură…. De aceea am început să mă gândesc la instalarea unui aparat de aer condiționat, care să îmi asigure confortul necesar indiferent de temperatura de afară. Și răsfoind oferta Emag am dat peste modelul Whirlpool AMD 026, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2750 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat prin numărul mare de BTU, dar și prin tehnologiile cu care este dotat.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un aparat de aer condiționat elegant, ce cu siguranță impresionează prin bun gust și rafinament. Modelul Whirlpool este conceput modern, astfel că se va potrivi unui cadru pe măsură. Unitatea interioară este albă, cum vedem la marea majoritate a modelelor, realizată în acest mod pentru a se potrivi oricărui decor. În partea de jos dispune de un display de tip LED, ce afișează gradele din cameră, dar și de butoanele de pornire și oprire, ideale atunci când uităm unde am lăsat telecomanda. Aparatul de climatizare are dimensiuni destul de rezonabile, pentru a nu acapara prea mult spațiu din peretele locuinței, dar și pentru a fi o apariție delicată în interiorul camerei în care este montat, unitatea interioară cântărește 12 kg și are dimensiunea de 960 x 315 x 220 mm, iar cea exterioară cântărește 39,6 kg și are dimensiunea de 830 x 629 x 285 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 026

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AMD 026 ajunge la o capacitate de răcire de 17060 BTU, cu un consum de 1555 W și o capacitate de încălzire de 18425 BTU, cu un consum de 1465 W, ceea ce înseamnă că va face față fără probleme unui apartament cu 3 camere, însă consumul de energie nu va afecta buzunarul atunci când vine vorba de achitarea facturii la Electrica. În urma testelor de eficiență energetică, aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa A+ la răcire și clasa A la încălzire, de unde putem deduce că asigură rezultate optime, cu un consum minim. Și dacă la aceste performanțe mai adăugăm și faptul că modelul Whirlpool vine echipat cu tehnologia Inverter, atunci cu siguranță vom beneficia de un consum cu cel puțin 30% mai mic față de un model convențional, iar acest aspect este posibil datorită faptului că odată pornit, compresorul nu se mai oprește atunci când aparatul ajunge la temperatura dorită, ci doar își micșorează consumul la maxim, reușind să mențină o temperatură constantă în cameră.

Aparatul de climatizare vine echipat cu filtru HEPA, astfel că veți beneficia de un aer mult mai curat și mai proaspăt, acesta reușind să filtreze chiar și cele mai fine particule de praf. În ceea ce privește funcțiile, modelul încorporează o gamă bogată, ideală pentru satisfacerea chiar și a celor mai mari pretenții: ventilare, încălzire, dezumidificare – protejeaza locuința de mucegai, funcția Jet – pentru o răcire rapidă, Sleep/Night mode – pentru un somn cât mai odihnitor, chiar dacă afară sunt temperaturi extreme, Timer – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului de aer condiționat.

Nu este nici zgomotos, unitatea interioară ajungând la 60 dB, iar cea exterioară la 65 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează nici măcar când utilizatorul se odihnește. Din păcate serviciul de instalare nu este inclus în preț, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A+,
  • filtru HEPA

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool AMD 026 este un aparat de aer condiționat ce asigură confortul necesar pe o suprafață destul de generoasă, astfel că vara va fi mult mai plăcută.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat