Whirlpool AMD 024/1 – îți asigură confortul dorit

Nici nu a început bine vara, că deja simțim cum temperaturile cresc ușor ușor, chiar dacă ne mai răcorește câte o ploicică din când în când. Se pare că acest lucru nu va mai dura prea mult, deoarece canicula își va face simțită prezența în vara aceasta mai mult ca oricând. Tocmai de aceea este esențial să ne pregătim pentru ceea ce se pare că va fi cea mai călduroasă vară din ultimii 30 de ani. Și cum putem face asta mai bine, decât instalând un aparat de aer condiționat cât mai eficient. Luând măsurile necesare din timp, avem toate șansele ca instalarea să se facă în doar câteva ore de la contactarea firmei de instalări, însă cu cât acest pas se va întâmpla mai aproape de perioada de vârf a acestei veri, cu atât veți fi nevoiți să așteptați mai mult, și asta datorită nenumăratelor solicitări ce apar în acea perioadă. Un model extrem de interesant este și aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 024/1, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat). Deși pare un preț destul de piperat, acesta este justificat prin faptul că modelul vine echipat cu cele mai noi tehnologii, dar și cu un design extrem de plăcut.

Și nu, nu vă imaginați că are un design sofisticat, din câte am observat anul acesta se merge pe simplitate și discreție. Până la urmă aparatul de aer condiționat trebuie să se evidențieze prin eficiența sa și prin bunul gust. În colțul din dreapta de jos se poate observa un afișaj de tip LED, ce indică gradele din cameră. De asemeni are și două butoane de pornire și oprire, utile mai ales atunci când nu găsești telecomanda. Dimensiunile sale nu sunt deloc mari, unitatea interioară are 780 x 270 x 202 mm și cântărește 8 kg, iar cea exterioară are 715 x 482 x 240 mm și cântărește 28 kg, prin urmare nu va ocupa prea mult spațiu indiferent unde va fi montat.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 024/1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AMD 024/1 este un model cu o capacitate de răcire de 8871 BTU, ce atinge un consum de 810 W și o capacitate de încălzire de 9554 BTU, ce atinge un consum de doar 750 BTU, prin urmare factura la curent nu va crește prea mult. Având în vedere numărul de BTU, este bine de știut că acest model este recomandat pentru o suprafață de maxim 25 mp. Din punct de vedere al eficienței energetice, se încadrează în clasa A+ în ceea ce privește răcirea și clasa A pentru încălzire.

Deși din punct de vedere tehnic este destul de bine echipat și oferă rezultate spectaculoase în ceea ce privește consumul, este bine de știut că modelul dispune și de noua tehnologie Inverter, ce asigură un consum cu cel puțin 30% mai mic față de un model non-inverter. Menține temperatura constantă în cameră, cu un consum destul de mic al compresorului.

La capitolul funcții stă destul de bine, vine echipat cu o paletă variată: funcția de dezumidificare – împiedică dezvoltarea mucegaiului, funcția de ventilare, Sleep/Night mode – pentru o vară răcoroasă chiar și pe timp de noapte, Timer – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului, Al 6-lea simț – asigură confortul dorit în orice încăpere.

Filtrul HEPA are rolul de a filtra chiar și cele mai fine particule de praf, astfel că veți avea nu doar un ambient confortabil, ci și un aer mai curat, ce vă va ajuta să vă energizați. Modelul Whirlpool este extrem de silențios, unitatea interioară ajunge la 21 dB, iar cea exterioară la 64 dB, prin urmare nici nu își face simțită prezența atunci când este pus la treabă.

De acum vara va fi mult mai răcoroasă și mai plăcută, iar tu te vei bucura de ea mai mult ca oricând. Este bine de știut că nu vine cu kit de instalare la pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A+,
  • Inverter

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool AMD 024/1 este un aparat de aer condiționat echipat cu cea mai nouă tehnologie Inverter, ce îți asigură confortul necesar nu doar pe durata verii, ci și a iernii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat