Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter

Simţi că gradele din termometru stau să explodeze şi nu ştii cum să te mai fereşti de arşiţa verii? Aparatul de aer condiţionat Whirlpool AMD 024 Inverter ar putea fi o soluţie excelentă pentru o vară fără stres, o vară răcoritoare în care să te poţi odihni noaptea bine şi să îţi încarci bateriile pentru următoarea zi.

Preţul unui astfel de aparat de aer condiţionat este de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat)un preţ bun, dacă ţinem cont că dispune de tehnologia Inverter şi că marea majoritate a aparatelor de aer condiţionat ce deţin această tehnologie sar de 2000 lei.

Din punct de vedere al designului, Whirlpool AMD 024 se bucură de un aspect plăcut, bine închegat, cu un display mic în colţul din dreapta.

Poze cu aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AMD 024 este un aparat de aer condiţionat cu o capacitate de răcire de 8871BTU, iar pentru încălzire este de 9895BTU, ceea ce înseamnă că nu vă va scăpa doar de căldura zilelor toride de vară, ci vă va încălzi casa şi în zilele răcoroase de iarnă, şi asta fără un consum de energie foarte mare. De ce spun asta?

Pentru că Whirlpool AMD 024 dispune de tehnologia Inverter, ceea ce presupune fiabilitate şi economie prin reglarea puterii. În ceea ce priveşte clasa de energie la răcire, modelul face parte din clasa de energie A+, ceea ce înseamnă un consum mult mai mic şi decât alte modele cu Inverter.

La capitolul funcţii, aparatul de aer condiţionat stă foarte bine, încorporând o gamă destul de variată, pentru a satisface chiar şi nevoile celui mai pretenţios utilizator. Una din aceste funcţii este „al 6-lea simţ”, funcţie specifică produselor Whirlpool. Funcţia presupune reglarea aparatului în concordanţă cu nevoile utilizatorului. Celelalte funcţii nu fac altceva decât să vă asigure că indiferent de moment sau de perioadă, dsipuneţi de o varianta potrivită.

Dacă mai punem la socoteală şi faptul că este foarte silenţios(are 21dB), atunci putem adăuga faptul că discutăm de un aparat de aer condiţionat din gama premium, dar care vine la un preţ extrem de avantajos.

Păreri pro şi contra

Pro

  • are tehnologia Inverter,
  • preţ accesibil,
  • design plăcut,
  • zgomotul mic de 21dB

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Excelent

Aparatul de aer condiţionat Whirlpool AMD 024 este ideal pentru cei ce vor să întâmpine canicula fără bătăi de cap. Preţul său raportat la specificaţiile de top, este foarte avantajos şi îl fac să fie un must have pentru cei ce se gândesc la o astfel de investiţie.

User Rating: 3.65 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat