Whirlpool AMD 018 – un aer condiţionat de ultimă generaţie

Dacă vrei să te bucuri de confortul locuinţei tale indiferent de anotimp şi indiferent de vremea de afară dar, în acelaşi timp, să faci şi o oarecare economie înseamnă că vei avea nevoie de un aparat de aer condiţionat nou. Recomandarea pentru acest produs vine din partea Whirlpool AMD 018, un aparat de aer condiţionat care funcţionează pe baza unei tehnologii de ultimă generaţie dar care te ajută şi la menţinerea unui buget relativ echilibrat. Dacă te-ai hotărât să ai în orice moment confortul dorit, fără prea mari bătăi de cap şi griji, atunci alegerea aparatului de aer condiţionat Whirlpool ar putea fi cea mai bună alegere. Poţi găsi produsul în magazinele de specialitate sau în mediul online la preţuri în jurul valorii de 1999 lei (verifică preț actualizat), tot ce mai rămâne fiind să te hotărăşti asupra produsului pe care îl doreşti. Mai trebuie să cunoşti că, deşi oferă multe funcţii şi beneficiază de un sistem de răcire modern, zgomotul interior este de doar 39 dB, iar cel exterior de 49 dB, valori ce îl caracterizează ca fiind un aparat silenţios.

În ceea ce priveşte aspectul acestui aparat, unitatea internă are nuanţa albă şi doar panoul frontal de culoare neagră. Forma cu muchii drepte şi colţuri rotunjite îl fac să se integreze perfect locuinţei tale şi chiar să îi dea un aspect modern, mai ales datorită contrastului alb al întregului aparat cu panoul de control negru şi al dimensiunii reduse de 818 x 270 x 217 mm. Afişajul este de tip LCD şi poate fi controlat cu telecomanda aparatului şi poate indica funcţia pe care am ales-o, temperatura setată precum şi temperatura care este în locul unde se regăseşte telecomanda.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Whirlpool AMD 018

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea de caracteristici generale, trebuie să ştii că acest aparat de aer condiţionat are o capacitate de răcire de 8871 BTU şi de încălzire de 9212 BTU. Poţi seta temperaturi maxime pentru încălzire ce pornesc de la – 10 grade celsius în sus şi minime pentru răcire ce pornesc de la +43 grade Celsius în jos, în funcţie de preferinţe. Pentru temperatura optimă vine în ajutor funcţia 4D Airflow Inlet ce asigură o răcire sau o încălzire rapidă, deci o eficienţă energetică ridicată.

Filtrul de carbon activ cu densitate înaltă (HD) reţine până la 90% din particulele de praf, reţine mirosurile neplăcute şi, atunci când este nevoie, se curăţă singur datorită funcţiei Auto Clean. Datorită funcţiilor inteligente de care dispune, acest aparat de aer condiţionat este unul performant.

De exemplu, 6th Sense Air Flow presupune selectarea automată a modului adecvat de operare în funcţie de temperatura din interiorul camerei. Împreună cu 6th Sense Power Saver, detectează temperatura camerei şi fluxul de aer pentru a ajuta o aliniere între cele două şi, mai apoi, o economisire de până la 20% la facturile de electricitate. Pe timp de noapte, temperatura creşte cu câteva grade pentru a ne asigura un confort sporit, această schimbare datorându-se funcţiei 6th Sense Auto Restart.

Dacă eşti plecat la serviciu şi doreşti acest lucru, poţi să programezi aparatul pentru când te întorci, încât, nu numai că vei găsi un ambient plăcut, dar acesta va rula şi economic. Pe lângă aceste funcţii, mai beneficiezi şi de funcţia de dezumidificare, funcţia Jet, Timer sau ventilare. Toate acestea vin pentru a-ţi asigura confortul dorit.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Preţ accesibil
  • Funcţii multiple
  • Filtru de aer eficient,
  • Inverter

Contra:

  • Capacitate mică de răcire/încălzire

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.2
Consum de energie - 9.1

8.7

O alegere eficientă

Whirlpool AMD 018 este un aparat de aer condiționat dotat cu tehnologia Inverter, ceea ce înseamnă că vei avea condițiile optime încameră, cu un consum mic de energie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat