Whirlpool AMD 011 – ieftin și eficient

Astăzi am simțit cu adevărat că a venit vara, o zi cu temperaturi destul de ridicate, ce se pare că vor mai fi stinse de câteva picături de ploaie, însă nu pot să nu mă gândesc cum va fi la jumătatea verii, când temperaturile vor atinge o cotă amețitoare pentru cei mai mulți dintre noi. Având experiența anilor trecuți sunt convinsă că și vara aceasta ne vom topi la propriu în cazul în care nu vom lua măsurile necesare din timp. Și aici consider că cea mai potrivită soluție ar fi aparatul de aer condiționat, ce sunt convinsă că poate crea confortul de care avem nevoie cu toții pentru a putea trece mai ușor peste acest fenomen, ce ne afectează nu doar din punct de vedere al sănătății, ci și al activităților de zi cu zi. Avantajul de a ne pregăti din timp pentru această perioadă ar fi acela că în prezent firmele de instalări nu au atât de multe cereri ca în perioada de vârf și instalarea se face extrem de rapid, în doar câteva ore, pe când la jumătatea verii se ajunge deja la o suprasolicitare de servicii și se realizează liste de așteptare, ceea ce nu este deloc confortabil pentru nimeni. Mulți vor spune că aparatele de aer condiționat sunt extrem de scumpe, însă anul acesta gama s-a diversificat atât de mult, încât există variante pentru orice buzunar. Tocmai de aceea am ales să discutăm astăzi despre modelul Whirlpool AMD 011, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat), un preț decent zic eu pentru oricine își dorește eficiență.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model elegant, ce se va încadra în orice decor fără nici o problemă. Se poate observa că discutăm de un aparat de aer condiționat cu finisaje foarte bine realizate. În partea din dreapta încorporează un display de tip LCD, unde vei putea urmări gradele din încăpere, precum și modul de funcționare.În imediata apropiere a display-ului apare și un buton de pornire/oprire, ideal pentru momentele în care nu știi unde ai lăsat telecomanda. Unitatea interioară este destul de mică, de 770 x 240 x 179 mm și cântărește 8 kg, ceea ce înseamnă că va fi o prezență discretă în locuința ta.

Poze cu aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 011

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool AMD 011 este un aparat de climatizare ce atinge o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ideal pentru un spațiu de aproximativ 20-25 mp. Potrivit testelor de eficiență, aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de energie A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce înseamnă un consum destul de mic de energie, prin urmare și o factură destul de mică.

În ceea ce privește funcțiile sale, pot spune că producătorul echipează aparatul de climatizare cu o gamă destul de bogată, dispunând de: funcția de dezumidificare – reglează nivelul umidității astfel încât să se evite dezvoltarea mucegaiului, sleep/night mode – pentru nopțile de vară în care temperaturile cresc alarmant, ventilare, încălzire , timer – pentru a programa pornirea și oprirea sa și tehnologia Al 6-lea simț – ce reglează temperatura din cameră.

De acum vara va fi mult mai răcoroasă și mai plăcută, iar tu te vei bucura de ea mai mult ca oricând. Este bine de știut că nu vine cu kit de instalare la pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie A,

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Whirlpool AMD 011 este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o suprafață de aproximativ 20-25 mp, ce îți va face zilele toride de vară mult mai blânde și mai plăcute.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat