Whirlpool AKT 6414 NB – o plită cu un raport calitate-preț avantajos

Whirlpool AKT 6414 NB este un produs electrocasnic de ultimă generaţie care asigură un mod modern şi uşor de a găti. Cu ajutorul acestui model de plită, gătitul nu va mai fi o problemă care să consume atât de mult timp în rutina zilnică, precum şi energie, deoarece este dotat cu o serie de caracteristici care vin în ajutorul utilizatorului. Pentru acest model de plită, producătorul oferă o garanţie de 24 de luni iar preţul de achiziţie este de aproximativ 808 lei (verifică preț actualizat), cu eventualele reduceri în magazinele partenere sau la achiziţionarea care poate fi efectuată şi online. Totodată, în magazinele partenere, la achiziţionarea acestui model de plită, transportul este asigurat la domiciliul clientului.

Prevăzută cu un design ergonomic clasic, plita este posesoare a patru zone posibile pentru gătit iar forma acestor zone se aseamănă cu ochiurile unui aragaz clasic care dau impresia celui ce o utilizează că un astfel de aragaz învechit poate fi capabil să facă ceea ce face în mod obişnuit o plită de ultimă generaţie. Suprafaţa din care este realizată plita în cauză este din sticlă, fapt care facilitează curăţarea zonelor cu pete de pe suprafaţa plitei.

Poze cu plita încorporabilă

Whirlpool AKT 6414 NB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tipul de alimentare al acestui model de plită este pe gaz, cu aprindere electrică, având un număr de patru arzătoare independente. Plita dispune de un arzător mare care permite amplasarea oalelor sau a recipientelor de dimensiuni mai mari, un număr de două arzătoare de dimensiuni medii care sunt ideale pentru utilizarea tigăilor sau a recipientelor de dimensiuni medii şi unul de dimensiuni mai mici. Butoanele mecanice ale plitei sunt aşezate frontal pentru ca uşurinţa accesării acestora să fie una foarte mare. Totodată, plita deţine în componenţa sa şi un grătar, ideal pentru aşezarea vaselor calde sau păstrarea preparatelor pe plită după ce acestea au fost gătite.

Culoarea plitei Whirpool este neagră, iar materialul din care aceasta este realizată este sticla. Modelul Whirpool are o înălţime de 4.5 cm, o lungime de 59 cm iar adâncimea acesteia este de 51 cm. Dimensiunile măsurate în cm sunt de 4.1 x 56 x 49. Plita este dotată şi cu un cablu de alimentare care are o lungime de 0.85 m, în vreme ce greutatea totală a modelului Whirlpool este de 12.5 Kg.

Avantajul plitei încorporabile este faptul că poate fi amplasată pe orice tip de blat sau mobilier de bucătărie care permite aşezarea acestuia şi conectarea la sursa de energie, în acest caz a sursei de gaz. Deţinătorii unei astfel de plite trebuie să se asigure că dimensiunile mobilierului se potrivesc cu acelea ale plitei, pentru a evita spaţiul inestetic dintre acestea.

Aceasta este o alternativă foarte eficientă la clasicul aragaz care ocupă mult spaţiu atunci când cuptorul este folosit foarte rar sau deloc, dar şi în situaţiile în care cuptorul încorporabil va fi poziţionat separat, într-un alt spaţiu al mobilierului, creat în acest scop. Plitele încorporabile sunt din ce în ce mai accesibile şi reprezintă o soluţie la îndemână şi pentru spaţiile foarte reduse.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Consum - 8.5
Siguranță - 8.4

8.4

O alegere avantajoasă

Whirlpool AKT 6414 NB este o plită electricăelegantă și destul de calitativă, pentru care vei scoate din buzunar o sumă rezonabilă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.