Electrolux EGD6576NOK – plita mixtă elegantă

Gătitul ar trebui să ocupe un loc important din viața de zi cu zi, alimentația sănătoasă fiind esențială pentru întreaga familie. Plita încorporabilă Electrolux EGD6576NOK oferă un sistem foarte eficient de gătire, care te va ajuta să prepari mereu rapid și la un control ridicat mâncărurile preferate. Are un preț de aproximativ 1849 lei (verifică preț actualizat), fiind o plită care te va ajuta să gătești mult mai ușor, crescând considerabil confortul. În același timp, aceasta îți va oferi un control foarte bun asupra temperaturii și timpului de gătit, așa că rețetele vor fi ușor de respectat și vor ieși de fiecare dată exact așa cum îți dorești.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Plita are un aspect elegant și modern, la acest lucru contribuind suprafața netedă și neagră. Plita atrage atenția prin faptul că este mixtă, așa că o zonă este prevăzută cu suporți din fontă și funcționează pe gaz, în timp ce cealaltă este perfect netedă și funcționează pe inducție. Modelul este foarte ușor de curățat, suprafața ceramică fiind suficient de șters cu o cârpă sau un burete. Totodată, întrucât suprafața nu se încălzește în exces datorită inducției, nu există riscul de accidentare, iar stropii și petele nu se vor întări.

Poze cu plita încorporabilă

Electrolux EGD6576NOK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control este așezat frontal, având pe de-o parte butoane rotative pentru partea care funcționează pe gaz și butoane cu touch de cealaltă parte, pentru zona cu inducție. Suporții din fontă oferă o fixare foarte bună a vaselor, evitând accidentele și păstrând în același timp un contact bun între vase și suprafața caldă.

Plita are dimensiunile de 5 x 59 x 52 cm, putând fi ușor încadrată în mobila de bucătărie, cu ajutorul sistemului Snap-In instalarea fiind cu atât mai ușoară.

Aparatul este dotat cu 4 arzătoare, câte două pentru fiecare tip de funcționare. Există două arzătoare normale și două mari, cele mari având puterea de 3.3 kW și respectiv 2.7 kW, în timp ce arzătoarele normale au puterea de 2.3 kW și 1.9 kW. Funcționarea cu inducție este mult mai eficientă și oferă un control mai mare asupra procesului de gătire. Timpul de gătire este setat în detaliu, iar zona de gătit se oprește automat atunci când acesta se scurge. Cu ajutorul funcției Stop+Go procesul poate fi întrerupt pentru durate scurte, astfel încât să poți avea alte activități fără a risca arderea mâncării.

Funcția booster atinge temperatura de gătire într-un timp extrem de scurt, fiind potrivită pentru momentele în care te grăbești și vrei să termini mai repede de gătit.

Pentru a-i proteja pe cei mici, plita este prevăzută cu un sistem de siguranță care blochează accesul la panoul de control.

Modelul are un consum de 3700 W. Ai spune că funcționarea pe gaz este mai economică, dar nu e deloc așa. Folosind zona de gătit prin inducție vei economisi mai mulți bani, consumul de curent fiind mai mic decât cel de gaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern și ușor de întreținut
  • arzătoare mixte, pentru gaz sau inducție
  • atingere rapidă a temperaturilor înalte
  • control bun asupra gătitului

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Consum - 9.3
Siguranță - 9.3

9.3

O alegere eficientă

Electrolux EGD6576NOK este o plită mixtă, jumătate pe inducție, jumătate cu alimentare pe gaz, ce are un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.