Arctic ARSGN64121S – o plită încorporabilă accesibilă și elegantă

Bătrânul și ponistul aragaz nu prea își mai găsește locul într-o bucătărie modernă, ce pare desprinsă din revistele de design interior. Deja când vorbim de o bucătărie în zilele noastre, ne dorim electrocasnice încorporabile, dotate cu tot felul de funcții interesante, care să ne simplifice activitatea. Însă nu toți suntem dispuși sau ne permitem să alocăm sume considerabile în această direcție. De exemplu pentru plita încorporabilă, am o sugestie, pentru cei ce își doresc un model ieftin, dar extrem de apreciat. Este vorba despre modelul Arctic ARSGN64121S, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 479 lei (verifică preț actualizat), un preț extraordinar din punctul meu de vedere.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Este o plită pe gaz, complet neagră, ce are un design elegant, numai bun pentru bucătăriile moderne. Este o plită simplă, fără acel suport robust din fontă, care să-i acopere întreaga suprafață. Modelul nostru are câte un suport pe fiecare arzător. Suprafața plitei este din sticlă, pentru un plus de rafinament. Dimensiunile sale sunt de 9,8 x 58 x 51 cm.

Poze cu Arctic ARSGN64121S

Arctic ARSGN64121S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plita vine cu 4 arzătoare, de diferite dimensiuni. Are chiar și un arzător Wok, pentru pasionații de gătit, ce reduce timpul de preparare, la jumătate, căldura fiind distribuită uniform pe suprafața vaselor de gătit.

Panoul de control se regăsește pe lateral, iar plita este un model pe gaz, cu aprindere electrică, ceea ce înseamnă că vechea cutie de chibrituri dispare din peisaj. Printr-o simplă apăsare a butonului, se aprinde arzătorul arzătorul dorit.

Plita vine și cu un sistem de siguranță, un aspect extrem de important în zilele noastre. Sistemul de siguranță prevede întreruperea alimentării cu gaz, în cazul în care flacăra se stinge în mod accidental. Sistemul te va ajuta să eviți accidente nefericite și să te simți în siguranță în orice moment.

Plita beneficiază în mod normal de o garanție de 3 ani, însă în cazul în care este înscrisă în promoția valabilă până la data de 30.06.2017, poți beneficia de garanția de 5 ani, ceea ce înseamnă încredere din punctul meu de vedere.

Întreținerea plitei este foarte simplă. Se curăță ușor, fără a fi nevoie să se insiste foarte tare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • designul modern
  • preț accesibil
  • sistem de siguranță Safety Plus

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Consum - 8.3
Siguranță - 9.2

8.8

O alegere accesibilă

Arctic ARSGN64121S este o plită încorporabilă eficientă, cu un aspect elegant, ce poate fi achiziționată la un preț ectrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.