Whirlpool ACM 816 BA – o soluție eficientă de gătit

Bucătăria este locul în care petrecem destul de mult timp zilnic, fie că ne dorim sau nu. Gătim, ne întâlnim cu cei dragi la masă, facem planurile pentru a doua zi sau savurăm cafeaua dimineața. Asta este bucătăria pentru cei mai mulți dintre noi. Așa că acesta ar trebui să fie locul care să ne inspire cel mai mult, care să ne încarce cu energie, locul în care să ne facă plăcere de fiecare dată să intrăm. Așadar, o bucătărie modernă, bine pusă la punct ar putea fi soluția perfectă pentru scenariile mai sus enumerate. Și dacă vorbim de o bucătărie modernă, atunci vorbim de un echipament modern. Aragazul bineînțeles că nu mai intră în discuție în acest caz, ci vorbim de încorporabile. Plita este unul dintre electrocasnicele cel mai des utilizate, așa că fii atent la alegerea ei! Noi îți recomandăm un model pe inducție, mai exact plita Whirlpool ACM 816 BA. Aceasta poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1389 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de atractiv, ținând cont că în mod normal, modelul poate fi achiziționat cu 2599 lei. În plus, ai 6 ani garanție la acest produs.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și evoMAG.

Din punct de vedere al designului, indiscutabil vorbim de un model elegant, rafinat, ce se va încadra perfect într-un decor modern. Plita este complet neagră, pe suprafața ei se disting doar zonele de gătit și panoul de control. Dimensiunile sale sunt de 5,6 x 58 x 51 cm, iar greutatea sa este de 12,5 kg. Panoul de control este poziționat frontal, astfel încât să îți fie în permanență la îndemână.

Poze cu Whirlpool ACM 816 BA

Whirlpool ACM 816 BA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plita încorporabilă are 4 suprafețe de gătit, însă două dintre ele formează zona de gătit FlexiCook, ce permite utilizatorului să gătească uniform chiar și într-o tavă dreptunghiulară sau un vas dreptunghiular.

Principalul avantaj al unei plite pe inducție, ar fi viteza de gătire. Vorbim de cea mai eficientă soluție pentru gătit la ora actuală, ce se datorează faptului că vasul se încălzește prin inducție magnetică, coeficientul de căldură pierdut fiind minim. Comparativ cu o plită pe gaz, timpul de fierbere al unei plite pe inducție scade cam la jumătate. În plus plitele pe inducție sunt foarte ușor de curățat.

Fiind vorba de o suprafață uniformă, aceasta se șterge ușor, fără a fi nevoie să se insiste prea tare, așa cum se întâmplă în cazul plitelor clasice. Pliata are mai multe trepte de gătit, chiar și funcția Booster, însă recomandat ar fi ca în cazul în care o folosești să nu te îndepărtezi prea mult de ea, nu de alta, dar vei rămâne surprins cât de repede se vor prepara alimentele.

Cu noua plită încorporabilă de la Whirlpool, nici nu va trebui să fii atent dacă ai opit-o sau nu, ci doar să ridici vasul de pe suprafața de gătit, moment în care ea se va opri în mod automat.

Ceea ce trebuie să știi, este că vei avea nevoie de vase speciale de gătit, care se magnetizează, așa că e posibil ca odată cu schimbarea plitei să fii nevoit să schimbi și vasele de gătit. Le identifici ușor la raft, de regulă este specificat pe ambalajul lor dacă sunt potrivite pentru inducție sau nu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • designul modern
  • suprafața FlexiCook
  • inducție
  • funcție booster
  • preț accesibil

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Consum - 9.6
Siguranță - 10

9.9

O alegere Smart

Whirlpool ACM 816 BA este o plită încorporabilă pe inducție, ce scurtează timpul de gătire și se integrează perfect într-o bucătărie modernă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.51 ( 12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.