Whirlpool AKT 424 NB – plita încorporabilă eficientă

Whirlpool AKT 424 NB este una dintre cele mai atractive plite încorporabile, îmbinând un design aparte cu o multifuncționalitate binevenită. Whirlpool este un brand american cu tradiție, apreciat la scară largă și folosit cu încredere de familii din întreaga lume. Plita încorporabilă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 30 de lei, fiind destul de avantajoase. Punctele forte ale plitei sunt designul modern minimalist și compact, care permite încorporarea ușoară în orice tip de blat de bucătărie, funcționarea atât pe gaz, cât și electrică și existența unor arzătoare puternice care permit scăderea timpului de preparare. Modelul este potrivit atât pentru locuințele cu bucătării mai mici, cât și pentru cei care preferă aparatele de gătit încorporabile. Având în vedere că avem de-a face cu un aparat Whirlpool la preț bun, pachetul este cu atât mai atractiv.

Plita Whirlpool reprezintă o opțiune potrivită pentru cei care vor să renunțe la aragazul clasic și să aleagă varianta încorporabilelor. De altfel, această variantă este mult mai utilă și mai eficientă pentru gătit, scăzând considerabil timpul de gătit și crescând în schimb calitatea preparatelor.Designul plitei este caracterizat de liniile minimaliste. Aceasta este alcătuită din sticlă neagră și are finisaje de inox, având o calitate superioară. În același timp, aspectul este foarte modern și elegant. Ar fi însă de precizat faptul că întreținerea este ceva mai dificilă întrucât petele și picăturile de apă sunt mult mai vizibile pe suprafața lucioasă.

Poze cu plita încorporabilă

Whirlpool AKT 424 NB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plita este dotată cu 4 arzătoare de dimensiuni și putere diferite, fiind adaptată pentru gătitul simultan al mai multor feluri de mâncare. Dimensiunile acesteia sunt de 4.9 x 59 x 51 cm, iar greutatea ei este de 12.5 kg. Întrucât necesită o adâncime destul de mică pentru a fi poziționată în blat, aceasta va putea fi încadrată ușor în orice spațiu. Panoul de comandă este situat frontal, oferind un control foarte bun. Butoanele sunt așezate la îndemână. Fiind alcătuite din inox, nu trebuie să îți faci griji în privința deteriorării în timp, așa cum se întâmplă la modelele din plastic.

Plita este prevăzută cu 4 arzătoare eficiente, disponibile în diferite dimensiuni și cu diferite puteri.  Arzătoarele din spate sunt legate între ele printr-un grătar. Cele din față au grătare individuale. Curățarea se face astfel foarte ușor. Grătarele sunt alcătuite din fontă, așa că sunt și rezistente. Acestea sunt cele mai apreciate dintre variantele disponibile. Există un arzător mare cu o putere de 3.5 kwh, două normale cu o putere de 1.65 kwh și unul mic cu o putere de 1 kwh.

Plita funcționează pe gaz, cu aprindere electrică. Modelul este prevăzut și cu duze pentru a fi conectat la o butelie cu gaz. În plus, atunci când sunt oprite gazele sau se termină butelia vei putea putea folosi mereu varianta electrică. Consumul este de 7800 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • se văd petele de apă pe sticlă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Consum - 8.5
Siguranță - 8.5

8.6

O alegere accesibilă

Whirlpool AKT 424 NB este o plită încorporabilă destul de elegantă, ce se va dovedi utilă oricărei familii, ce își dorește să economisească timpul petrecut în bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.