Whirlpool AKR 749 IX – hota telescopică avantajoasă

Whirlpool este un brand renumit pentru calitatea produselor sale, iar seria de hote nu se lasă mai prejos. Este de remarcat faptul că hotele lor au prețuri pentru toate buzunarele, fiind cu atât mai atractive. Whirlpool AKR 749 IX este un model telescopic potrivit mai ales pentru bucătăriile mici. Aceasta te va ajuta să îndepărtezi eficient mirosurile neplăcute și aburul sau fumul de țigară, asigurându-se că acestea nu se vor transfera în restul locuinței și nu se vor imprima în haine. Nu va mai trebui să îți faci griji atunci când vin musafirii în vizită și te afli pe ultima sută de metri cu gătitul. Hota telescopică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 499 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 18 lei. Modelul este unul dintre cele mai accesibile. Acesta este adaptat utilizării într-o bucătărie mică, fiind dotat cu un singur motor și având o putere de absorbție mai redusă.  Designul este unul atractiv și de calitate, fiind alcătuit din inox. Așadar, hota este potrivită pentru tine dacă ești în căutarea unei soluții ieftine pentru a rezolva problema aburului și fumului de țigară dintr-o bucătărie mică. Performanța nu este una ridicată, dar face față unui spațiu redus.

Produsul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul hotei este unul foarte atractiv, aceasta fiind alcătuită din inox și având un aspect minimalist. Întrucât este telescopică, aceasta va funcționa atunci când este scoasă în afară. Modelul are dimensiunile de 18 x 59.9 x 30 cm, ocupând un spațiu foarte mic și fiind ideală pentru bucătăriile mici de garsonieră. Aparatul poate fi încorporat cu ușurință în mobilierul de bucătărie pentru a economisi și mai mult spațiu. Panoul de control este unul simplu de utilizat și plasat la un nivel accesibil.

Poze cu hota

Whirlpool AKR 749 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diametrul burlanului de evacuare este de 120 mm. Hota beneficiază de două lămpi de iluminare, fiecare cu puterea de 20W. Vei avea astfel o vizibilitate bună asupra suprafeței de gătit și o atmosferă plăcută.

În ceea ce privește partea mai tehnică, modelul este prevăzut cu un singur motor, fiind eficient atunci când este folosit pentru gătitul la o singură plită.  Motorul are o putere de 150W, valoare destul de mică, dar care atrage la rândul său un consum mai redus. Puterea minimă de absorbție este de 145 de metri cubi pe oră, iar cea maximă este de 336. Având în vedere dimensiunile extrem de reduse și categoria de preț, valorile erau de așteptat. Este de remarcat că există 3 trepte de absorbție, așa că vei putea regla puterea în funcție de fiecare situație în parte, economisind astfel energie.

Aparatul este dotat cu două filtre metalice din aluminiu. Eficiența acestuia de absorbție a grăsimii este de clasă D. Filtrul este lavabil și ușor de montat.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică E, consumul anual fiind de 127 de kW.

Nivelul de zgomot este unul destul de redus față de cele ale altor modele. Nivelul de zgomot minim este de 47 dB, iar cel maxim este de 65 dB. Aparatul este astfel unul destul de silențios.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • din inox,
  • preț avantajos

Contra:

  • puterea de absorbție putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdcitul Gadget-Review.ro

Design - 7.6
Putere de absorbție - 7.6
Zgomot - 7.8

7.7

Pentru o bucătărie mică

Whirlpool AKR 749 IX este o hota telescopică cu o putere de absorbție potrivită pentru o bucătărie mică, ce are grijă să te scape de mirosul neplăcut de mâncare.

Vezi detalii
User Rating: 3.38 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.