Whirlpool AKR 643 GY – hota telescopică standard

Atunci când gătești mirosul de mâncăre ți se poate părea plăcut, dar atunci când acesta se răspândește în toată casă și este absorbit în haine efectul nu mai este deloc același. În plus, aburul și fumul pot deteriora și pereții, așa că este cel mai bine să folosești o hotă. Whirlpool AKR 643 GY este o hotă discretă, de dimensiuni mici, potrivită pentru spațiile mai reduse. Hota telescopică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 584 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 20 de lei. Modelul este unul accesibil și dedicat folosirii într-o bucătărie de dimensiuni mici. Atâta timp cât este folosit într-un spațiu redus acesta își face bine treaba, reușind să absoarbă mirosurile, aburul și fumul. Prezența a două motoare nu îmbunătățește cu mult eficiența, atrăgând în schimb un consum mai mare de energie.

Hota poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Acest lucru reprezintă principalul inconvenient. În rest, filtrele de curățare a grăsimii sunt metalice și pot fi spălate, iar designul este unul foarte atractiv, fiind alcătuit din inox. În concluzie, modelul Whirlpool este o hotă potrivită pentru bucătării mici de tipul celor de garsonieră. Dacă nu ai un spațiu mai mare la dispoziție modelul este unul atractiv, prețul fiind accesibil.

Pentru a se adapta spațiilor reduse, hota este telescopică, așa că este pusă în funcțiune atunci când este trasă în afară. Designul este unul elegant, acesta fiind disponibil pe inox și având un aspect foarte plat. Modelul are dimensiunile de 17.5 x 59.8 x 28 cm, ocupând extrem de puțin spațiu și putând fi încorporat cu ușurință în mobilier. Panoul de control este prevăzut cu doar câteva butoane și este intuitiv, fiind foarte ușor de folosit. Pentru a putea găti în condiții de iluminare mai slabă sau a avea o vizibilitate foarte bună, hota este dotată cu două lămpi cu puterea de 40W. Acestea oferă un randament destul de bun.

Poze cu hota

Whirlpool AKR 643 GY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește randamentul de absorbție, acesta este susținut de două motoare cu o putere de 120W. Eficiența este bună atâta timp cât spațiul este unul mic. Puterea minimă de absorbție este de 195 de metri cubi pe oră, iar cea maximă este de 320. Valorile nu sunt deloc impresionante, dar important este că aparatul își face treaba dacă este folosit într-o bucătărie mică. În plus, ai la dispoziție 3 trepte de absorbție. Vei putea prin urmare să alegi treapta potrivită nivelului de abur sau de fum din cameră, economisind astfel energie și beneficiind de o eficiență optimă după fiecare caz.

Aparatul este dotat cu două filtre metalice din aluminiu. Acestea absorb grăsimea și protejează motoarele. Filtrele se pot spăla și pot fi montate cu ușurință la loc. Eficiența de absorbție a grăsime este de clasă D.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică F, consumul anual fiind de 156 de kW. Aparatul este unul silențios, nederanjând desfășurarea altor activități. Nivelul de zgomot minim este de 51 dB, iar cel maxim este de 64 dB.

Diametrul burlanului de evacuare este de 120 mm.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • din inox,
  • preț avantajos

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.8
Putere de absorbție - 7.4
Zgomot - 7.8

7.7

Pentru bucătăriile mici

Whirlpool AKR 643 GY este o hotă telescopică cu un aspect modern, ce se potrivește unei bucătării mici, reușind să absoarbă aburul și mirosul mâncărurilor.

Vezi detalii
User Rating: 3.63 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.