Whirlpool AKM403NB – plita încorporabilă atractivă

Whirlpool AKM403NB este o plită modernă ideală pentru încorporare. Plita încorporabilă oferă mai multe avantaje față de un aragaz clasic. Unul dintre acestea este randamentul mai bun, sprijinit mai ales atunci când plita beneficiază atât de aprindere pe gaz, cât și de aprindere electrică, întrucât îți stă mereu la dispoziție atunci când una dintre metode nu funcționează. Un alt avantaj este reprezentat de viteza de lucru, timpul fiind cu până la 3 ori mai scurt. Whirlpool este un producător renumit pentru calitatea produselor sale, fiind unul dintre cele mai apreciate branduri de electrocasnice de pe piață. Plita încorporabilă Whirlpool poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 750 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 25 lei, fiind destul de mici.

Avantajele principale oferite de plită sunt designul atractiv și de calitate, aprinderea electrică, arzătoarele puternice de diferite dimensiuni și randamentul bun de lucru pe care îl asigură. Întrucât economisește foarte mult spațiu, modelul este ideal pentru bucătăriile mai restrânse. Aspectul este foarte modern și elegant, așa că bucătăria ta va arăta foarte bine.

Designul plitei este unul foarte minimalist, aceasta fiind alcătuită din sticlă neagră și având finisaje de inox. Aspectul este foarte elegant. Plita este dotată cu 4 arzătoare cu putere diferită, fiind potrivită pentru a servi unei familii, în ciuda unui aspect compact. Dimensiunile acesteia sunt de 4.3 x 58 x 51 cm. Greutatea este de 11 kg. Modelul va putea fi astfel amplasat în orice loc din mobilier, după cum ai spațiu la dispoziție. Întrucât are o adâncime destul de mică, nu e greu deloc să îi faci loc în blat.

Poze cu plita încorporabilă

Whirlpool AKM403NB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Arzătorul mare are un diametru de 91 mm și o putere de 3000 W, oferind un timp rapid de pregătire și fiind potrivit pentru vasele mari. Arzătoarele normale sunt în număr de 2. Acestea au diametrul de 64 mm, o putere de 1650 W și sunt semi-rapide. Nu în ultimul rând, arzătorul mic are un diametru de 45 mm și o putere de 1000 W.

Plita este prevăzută și cu grătare individuale alcătuite din fontă, așa că se poate curăța foarte ușor. Butoanele pentru control sunt argintii, alcătuite din inox și plasate în mod surprinzător lateral, în loc de varianta clasică frontală. Deși sunt poziționate așa, butoanele sunt ușor de folosit. Logo-ul Whirlpool este plasat lângă panoul de control. Modelul este prevăzut cu mai multe supape de siguranță împotriva scurgerilor de gaz.

Consumul este de 7300 W. În ciuda consumului care pare destul de mare, atunci când este folosită electric, plita se dovedește mai economică pe termen lung decât varianta pe gaz. În același timp, aprinderea electrică este mai sigură, iar timpul de gătire este mai scurt.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Consum - 8.6
Siguranță - 8.6

8.7

O alegere avantajoasă

Whirlpool AKM403NB este o plită încorporabilă, ce reușește să dea un aspect mult mai elegant unei bucătării, economisindu-ți totodată timpul de preparare a mâncării.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.