Whirlpool ADP8797A+IX – mașina de spălat vase atractivă

Mașina de spălat vase este un aparat util pentru bucătărie, mai ales datorită faptului că aceasta curăță vasele într-un mod perfect igienic față de spălarea clasică în care microbii și bacteriile rămân, de cele mai multe ori, pe vase. Modelul Whirlpool ADP8797A+IX este unul dintre cele mai performante de pe piață, fiind de un real ajutor pentru orice familie. Prețul său este de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat ). Mașina se remarcă printr-un design de calitate, o capacitate mare de spălare eficientă posibilă datorită unei serii de tehnologii de ultimă generație care sunt, în același timp, economice și au un consum redus. Deși prețul este unul mai mare, pe termen lung investiția se dovedește a fi una foarte bună.

Designul mașinii este unul foarte modern, aceasta fiind alcătuită din inox și având un panou de control electronic foarte performant. Mașina beneficiază de afișaj LED și numeroase pictograme, astfel încât setarea programului de spălare să fie intuitivă. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.7 x 59 cm, aceasta putând fi încadrată ușor în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADP8797A+IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de 13 seturi, fiind una dintre cele mai generoase și făcând față unor familii numeroase sau chiar și unor petreceri. În ceea ce privește organizarea interioară, mașina este prevăzută cu 2 rafturi spațioase din sârmă și un compartiment special pentru tacâmuri.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă tehnologia 6th Sense Power Clean. Aceasta apreciază gradul de murdărie al vaselor și ajustează presiunea jeturilor în funcție de aceasta. În plus, atunci când este activată (folosirea ei este activată printr-un buton), tehnologia permite spălarea unei cantități mai mari de vase. La un ciclu de spălare vor putea fi încărcate până la 22 de vase.

Datorită tehnologiei PowerClean Max mașina nu mai face necesară înmuierea și frecarea vaselor de mari dimensiuni și cu un grad mare de murdărie înaintea încărcării acestora în mașină. Astfel, vei putea spăla eficient vase precum oalele adânci, tigăile sau tăvile de cuptor.

Tehnologia Aqua Steam contribuie la înlăturarea cu succes chiar și a petelor cele mai dificile de grăsime de diferite compoziții. Tehnologia Impulse Pulse alternează presiunea scazută cu cea crescută, salvând astfel o cantitate importantă de apă la fiecare spălare. Acest lucru este posibil datorită folosirii unei pompe speciale.

Whirlpool ADP8797A+IX are un număr de 10 programe personalizate, adaptându-se la toate situațiile întâlnite la curățarea veselei. Printre programe se numără cel Eco recomandat pentru spălarea vaselor cu un grad mediu de murdărie la un nivel redus de resurse, cel intensiv recomandat pentru spălarea vaselor cu un grad mare de murdărie, cel rapid sau cel de prespălare. Există, în același timp, programe pentru utilizarea zilnică sau pentru vase delicate și de valoare, de tipul celor din sticlă. Programul  Dual Wash permite combinarea spălării intensive pe raftul de jos cu cea delicată pe raftul de sus, crescând astfel nivelul practic la fiecare ciclu. Este disponibilă, în același timp, și funcția de programare întârziată cu până la 24 de ore.

Mașina este dotată și cu funcții avansate de protecție împotriva inundațiilor. Modelul Whirlpool se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent. Mașina este în același timp silențioasă, având un nivel de zgomot de doar 42 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • clasa A+,
  • capacitate de 13 seturi,
  • afișaj LED,
  • programare întârziată

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADP8797A+IX este un model elegant, cu o capacitate de încărcare destul de generoasă, ce te va scuti de timp pierdut cu spălarea vaselor după fiecare masă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.