Beko DSN15220X – eficientă și silențioasă

Mașinile de spălat vase au devenit o necesitate, în condițiile în care muncim tot mai mult și avem din ce în ce mai puțin timp pentru activitățile casnice și pentru distracție. De ce să mai pierdem timpul cu sarcini inutile, când avem posibilitatea de a le ocoli? Beko DSN15220X este un model semi-încorporabil, ce se va încadra perfect într-o bucătărie modernă. O poți găsi în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 1249 lei(verifică preț actualizat), un preț rezonabil, ținând cont că are o capacitate de încărcare destul de mare.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului evoMAG.

Fiind vorba de un model semi-încorporabil, trebuie să știi că este potrivită pentru a o ascunde în mobila de bucătărie. Doar panoul de comandă rămâne la vedere, iar în cazul modelului de față avem în partea dreaptă un panou de control aerisit, cu un display LED, de unde poți porni mașina de spălat, poți selecta programul dorit, poți verifica timpul de spălare pentru ciclul respectiv sau poți selecta opțiunea de încărcare la jumătate.

Poze cu Beko DSN15220X

Beko DSN15220X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Beko are o capacitate de încărcare de 12 seturi de vase. În cazul în care te întrebi ce însemnă un set de vase, ei bine, acesta cuprinde: o farfurie adâncă, una întinsă, una pentru desrt, o cană, un pahar și un set de tacâmuri. La un mic calcul ne dăm seama că mașina de spălat vase este potrivită pentru familiile numeroase sau pentru cei ce au în plan mai mulți bebici. Important este de menționat că nu este necesară încărcarea mașinii de spălat complet, aceasta beneficiază și de programul de încărcare la jumătate, ceea ce îți permite să o introduci doar 6 seturi de vase pentru a porni ciclul de spălare.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de energie de 0,9kW/ciclu de spălare. Având în vedere că 1 kW = 0,5390 lei, eu zic că avem de-a face cu un model super economic. Nici consumul de apă nu este prea mare, 12 l/ciclu. Cu mașina încărcată complet(12 seturi de vase), ar însemna câte 1 l de apă/set. Ce zici dacă speli manual vasele, se consumă mai multă apă? Eu una sigur depășesc 1 l pentru 3 farfurii, tacâmuri, un pahar și o cană.

Oferă 5 programe de spălare, astfel încât să poți curăța corespunzător fiecare vas, în funcție de gradul de murdărie, dar și de fragilitatea sa.

Este bine compartimentată astfel încât să poți introduce chiar și tăvi sau vase voluminoase, pentru a le spăla corespunzător. Mai mult de atât vine cu tot felul de accesorii, pentru pahare, tacâmuri și alte obiecte.

Nu este nici zgomotoasă, ajunge la 47 dB în timpul spălării. Ca idee produce un zgomot similar cu cel dintr-o biblioteză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A++
  • Opțiune de încărcare la jumătate
  • Silențioasă
  • Capacitate mare de încărcare

Contra:

  • programele de spălare cam lungi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.7
Design - 8.4
Eficiență energetică - 9.2
Eficiență de stoarcere - 8.9

8.8

O alegere eficientă

Beko DSN15220X este o mașină de spălat vase eficientă, cu un consum mic, ce are grijă ca vasele să fie bine spălate și uscate fără pete.

Vezi în magazin
User Rating: 3.08 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.