Review Bosch SMV40C10EU – ajutorul necesar în orice bucătărie

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.1
Design - 8.4
Eficiență energetică - 9.7

9.1

O alegere inspirată

Bosch SMV40C10EU este o mașină de spălat vase eficientă și economică, ce are grijă ca vasele să sclipească după fiecare spălare.

Vezi în magazin
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Iubesc tehnologia și îmi place să mă bucur de beneficiile ei oriunde astfel încât să-mi simplific activitățile și să irosesc cât mai puțin timp inutil. Bucătăria este unul dintre locurile în care fie intri de plăcere și uiți să mai ieși, gătind cu pasiune de fiecare dată, fie intri de nevoie și gătești că ”trebuie”. În oricare din cele două situații sunt ferm convinsă că nu va exista o voce care să susțină că adoră să spele și vasele.

Ei bine, tocmai din acest motiv avem și posibilitatea de a alege în prezent o mașină de spălat vase potrivită nevoilor noastre. De exemplu Bosch SMV40C10EU este un model încorporabil, ce va sta ”ascuns” sub fronturile mobilei de bucătărie, fără ca nimeni să bănuiască ce ajutor de nădejde ai în casă. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1495 lei(verifică preț actualizat), un preț decent, justificat de calitatea sa nemțească, dar și de specificațiile sale.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Din punct de vedere al design-ului, nu sunt foarte multe de spus, având în vedere că discutăm despre un model complet încorporabil. Pe latura superioară a ușii se află panoul de control. Este dotat cu afișaj LED și o serie de butoane pentru ca fiecare vas să fie spălat corespunzător, în funcție de gradul de murdărie, dar și de materialul din care este realizat. La interior are două coșuri bine compartimentate astfel încât fiecare vas să fie așezat corespunzător. Unul dintre coșuri este reglabil pe înălțime, așa că nu-ți fă griji, vei putea spăla chiar și oalele mai voluminoase.

Poze cu Bosch SMV40C10EU

Bosch SMV40C10EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase are o capacitate de încărcare de 12 seturi, ceea ce o face potrivită în special pentru familiile numeroase. Pentru cei ce obișnuiesc să gătească mult, dar și pentru cei ce adoră să fie gazde și au frecvent prieteni în vizită. Partea bună, este că nu vei fi nevoit să aștepți ca mașina să fie plină înainte de a porni ciclul de spălare. Este suficient să fie încărcată la jumătate și aceasta își asigură cantitatea necesară de apă pentru a spăla o încărcătură parțială de vase. În felul acesta se economisește și apă, dar și energie.

Mașina de spălat vase nemțească se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1,02 kW/ciclu de spălare. Asta înseamnă mai puțin de 60 bani/ciclu. Mai puțin decât o pâine. Nici în ceea ce privește consumul de apă nu dezamăgește, 11,7 l/ ciclu de spălare. Eu zic că la o spălare manuală a 12 seturi de vase sigur se consumă mai mult de atât. Bineînțeles, asta dacă obișnuiești să ții apa pornită în timp ce dai cu buretele pe vase. Ca idee, un set de vase conține: o farfurie adâncă, o farfurie întinsă, o farfurie pentru desrt, un pahar, o cană și un set complet de tacâmuri.

Modelul Bosch are 4 programe de spălare: normal – vasele sunt spălate la 65 °C, program intensiv – 70°C(se folosește pentru vasele cu un grad mare de murdărie), program rapid – 45°C (se folosește pentru vasele puțin murdare) și programul Bio – 50°C.

Vorbim de o mașină de spălat vase silențioasă, ce atinge doar 52 dB, echivalentul gălăgiei dintr-o bibliotecă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Opțiune de încărcare la jumătate
  • Silențioasă
  • Capacitate mare de încărcare

Contra:

  • programele de spălare cam lungi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.