Review Hotpoint LTB4B019 – adio vase murdare

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.5
Design - 8.5
Eficiență energetică - 8.7
Eficiență de stoarcere - 8.5

8.6

O alegere inspirată

Hotpoint LTB4B019 este o mașină de spălat vase cu o capacitate de încărcare generoasă, ce poate fi achiziționată la un preț decent.

Verdictul Gadget-Review.ro
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Mașinile de spălat vase nu sunt doar un moft, așa cum ar putea considera unii. Eu aș spune că sunt la fel de utile ca și mașinile de spălat rufe. Consider că muncim destul de mult în decursul unei zile, mai trebăluim și prin casă, mai și gătim, ca la final să mai stăm să spălăm și vasele. Pentru mine mașina de spălat vase înseamnă o sarcină în minus. Și dacă te gândești că o asemenea investiție este mult prea costisitoare, ei bine eu îți propun o variantă cu un preț foarte accesibil. Este vorba despre Hotpoint LTB4B019, ce are un preț de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizatși poate fi găsită pe rafturile magazinului eMAG. În plus, producătorul desfășoară și o campanie ”Hotpoint – 5 ani garanție” și dacă înregistrezi produsul în promoție până pe data de 31 ianuarie, beneficiezi de extra garanția oferită de Hotpoint.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al design-ului, nu ar fi prea multe de spus, nu de alta, dar vorbim de un model încorporabil, ce va fi mascat cel mai probabil de un blat din lemn al mobilei de bucătărie. Nimeni nu va ști ce ajutor de nădejde ai. Important de menționat este faptul că ușa încorporează pe latura superioară butonul de pornire și selectorul de programe. Dimensiunile sale sunt de 82 x 59,5 x 57 cm.

Poze cu Hotpoint LTB4B019

Hotpoint LTB4B019

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior vine cu câteva accesorii, pentru a-ți așeza vasele. Are două coșuri, cel superior este reglabil pe înălțime, astfel încât să îți poți spăla orice vas, indiferent de dimensiunile lui. Modelul Hotpoint are o capacitate de încărcare de13 seturi de vase, ceea ce este mai mult decât suficient pentru o familie numeroasă sau pentru pasionații de gastronomie, ce obișnuiesc să petreacă destul de mult timp prin bucătărie.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1,04 kW/ciclu de spălare. Având în vedere că 1 kW = 0,5390 lei, la un simplu calcul afli că un ciclu de spălare costă 0,56 lei, adică mai puțin de 60 de bani. Nici consumul de apă nu este de speriat, 11 l/ciclu. Sinceră să fiu, eu consum cu siguranță mult mai multă apă pentru a spăla 13 seturi de vase…

Modelul beneficiază de 4 programe de spălare, astfel încât vasele foarte murdare să fie curățate corespunzător, iar cele delicate să fie spălate curățate cu atenție pentru a nu se deteriora.

Mașina este destul de silențioasă, atinge 60 dB, echivalentul unei conversații de fundal dintr-un restaurant.

Așadar adio vase murdare…

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Consumul de apă este mic,
  • Consum mic de energie,
  • Preț avantajos

Contra:

  • nu este foarte silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.