Whirlpool ADP8693A++WH – mașina de spălat vase performantă

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat vase cu capacitate mare de spălare, consum redus și tehnologii performante, atunci s-ar putea ca modelul Whirlpool ADP8693A++WH să te atragă destul de mult. Poate fi găsită la un preț de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat ).Raportul calitate-preț al mașinii este unul foarte bun, aceasta remarcându-se printr-o capacitate mare de spălare, tehnologii avansate, un număr mare de programe de spălare și un consum redus de energie.

Designul mașinii este unul simplu și elegant. Carcasa mașinii este complet albă și alcătuită din materiale de calitate. Mașina beneficiază de afișaj LED, un număr redus de butoane însoțite de pictograme și control electronic, fiind astfel ușor de folosit. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.7 x 59 cm, aceasta putând fi încadrată ușor în mobila de bucătărie. Mașina are o capacitate de 13 seturi, fiind destul de spațioasă pentru a rezolva problema veselei pentru familiile sau locuințele cu un număr mare de persoane.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADP8693A++WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Whirlpool este organizat în interior în 2 rafturi din sârmă prevăzute cu mânere pentru a face încărcarea mai ușoară. Mașina este prevăzută și cu un suport special pentru tacâmuri. Pentru a-ți face o idee, la un ciclu de spălare vei putea încărca până la 22 de vase în diferite combinații. Astfel, vei putea spăla, de exemplu, 2 tigăi și oale adânci, 14 farfurii mari și 8 farfurii mici.

La nivelul dotărilor tehnice mașina beneficiază, în primul rând, de tehnologia 6th Sense Power Clean. Tehnologia are o funcție opțională, așa că vei putea alege când să o folosești și când nu. Tehnologia ajustează presiunea jeturilor în funcție de gradul de murdărie al vaselor și permite spălarea eficientă a unei cantități mai mari de vase.

Whirlpool ADP8693A++WH este gândită astfel încât să ajute la economisire, așa că este prevăzută cu rezervor special poziționat în partea de sus care stochează apa de la ultima clătire a ciclului de spălare anterior și o folosește în faza de pre-spălare a ciclului actual. În cazul în care apa stocată nu este folosită, după 3 zile aceasta este evacuată  automat.

Datorită tehnologiei PowerClean Max poți avea încredere că nu sunt necesare înmuierea și frecarea vaselor de mari dimensiuni și cu un grad mare de murdărie înaintea încărcării acestora în mașină. Tehnologia se activează prin apăsarea unui buton.

Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Aqua Steam, petele cele mai dificile de grăsime de diferite compoziții vor fi învinse cu ușurință.

Mașina de spălat vase are un număr de 10 programe adaptate diferitelor nevoi legate de curățarea veselei. Dintre acestea enumerăm programul Eco, programul intensiv, cel rapid sau cel de prespălare. Există în același timp programe pentru utilizarea zilnică, pentru pahare sau pentru personalizarea tipului de spălare pe fiecare raft. Astfel, în programul Dual Wash, spălarea intensivă pe raftul de jos este combinată cu o spălare delicată pe raftul de sus. Este disponibilă și programarea întârziată cu până la 24 de ore.

Mașina beneficiază de o funcție avansată de protecție împotriva inundațiilor.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de mic. În același timp, nivelul de zgomot este unul redus, atingând valoarea de doar 42 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • clasa A++,
  • capacitate de 13 seturi,
  • afișaj LED,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADP8693A++WH este o mașină de spălat vase potrivită pentru unei familii numeroase, sau celor amatori de petreceri cu prietenii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.