Whirlpool ADP750IX – o mașină de spălat eficientă

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX este un model care ușurează munca persoanelor care utilizează un număr mare de ustensile de bucătărie și veselă, atât la domiciliu cât și în spații profesionale. Această mașină de spălat vase are un design compact, foarte simplu, acoperit cu un înveliș de inox. Modelul dispune de un ecran digital LCD care informează cu privire la temperatură și opțiunile procesului de spălare, oferind o experiență foarte confortabilă utilizatorilor. Prețul acestui produs este de aproximativ 1220 lei (verifică preț actualizat), un preț redus de la suma inițială de 1400 lei.

Mașina de spălat mai poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Garanția oferită de producător este de 24 de luni, însă magazinele partenere pot oferi o extensie a garanției contra cost. Acest model de mașină de spălat vase se încadrează în clasa energetică A și este unul dintre modelele care dispun de un program antibacterian, pentru o veselă mai curată, o siguranță mai mare și o curățenie impecabilă. Mașinile de spălat vase sunt esențiale în restaurante, cafenele, baruri și în familiile unde se gătește foarte mult. Această invenție a fost una dintre cele mai utile ale secolului în ceea ce privește categoria electrocasnicelor. 

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADP750IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, Whirlpool ADP750IX are specificații satisfăcătoare, dispunând de 9 seturi, un număr de 7 programe, 6 nivele de temperatură, o funcție pentru temperatură întârziată, un indicator al nivelului de sare și un tip de afișaj cu LCD. Clasa energetică la spălare este A, la fel ca și clasa de eficienţă la uscare, astfel încât mașina va avea un consum anual de 249 kwh.

În ceea ce privește consumul anual de apă, mașina va consuma aproximativ 3680 de litri, în funcție de utilizare. Consumul de apă înregistrat în timpul unui ciclu normal de spălare este de 13 litri, iar consumul de energie înregistrat la fiecare ciclu de spălare este de 0.81  kw. Programele de utilizare disponibile sunt următoarele: programul intensiv la 65 grade, programul rapid 40 grade, programul auto la 60 grade, programul bio la 50 grade, programul de prespălare pentru vase foarte murdare și funcția Sani Rinse, un program antibacterian prin care vasele sunt clătite cu ajutorul unui ciclu la finalul spălării, care durează 10 minute la temperatura de 66 grade.

Această mașină de spălat are un panou de control cu ajutorul căruia poate fi setată programarea întârziată și care dispune de un indicator al nivelului de sare. Nivelul de zgomot la care se ajunge în timpul funcționării mașinii de spălat este de 52 de decibeli. Dimensiunile în cm sunt de 85 x 45 x 58, astfel încât acest model este potrivit și pentru spațiile mai restrânse.

Mașina de spălat vase Whirlpool trebuie folosită împreună cu detergentul de vase conceput special pentru acest gen de electrocasnice. Acesta poate fi lichid, în capsule, tablete sau praf dizolvabil, în funcție de gusturi. Autocurăţarea nu este una dintre funcțiile suportate de acest produs, așadar utilizatorul va trebui să curețe manual filtrul și accesoriile din interiorul mașinii.

De asemenea, mașina de spălat vase nu dispune de opțiunea încărcării la jumătate, așadar consumul de apă va fi același chiar și atunci când mașina nu este plină. Greutatea acestui produs electrocasnic este de 39.5 kg, ceea ce înseamnă că amplasarea și trasportul lui necesită efort.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • programare întârziată,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADP750IX este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce te scutește de efort și timp pierdut cu o rutină neplăcută.

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.