Whirlpool ADP500IX – mașina de spălat vase puternică și economică

Mașina de spălat devine un aparat electrocasnic din ce în ce mai întâlnit în bucătării. Aducând un plus de confort și salvând timp, acestea cresc calitatea vieții utilizatorilor. Whirlpool ADP500IX este o mașină de spălat vase complexă, care promite să își scape proprietarul de toate grijile. Prețul pentru mașina de spălat este de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Deși nu este cea mai ieftină opțiune, mașina își merită banii datorită capacității mare de încărcare și funcțiilor numeroase disponibile.

Designul mașinii este unul clasic, aceasta fiind disponibilă pe alb. Pe partea din față se observă afișajul LED care crește interacțiunea cu utilizatorul și face setarea mai ușoară. Mașina se remarcă prin capacitatea mare de spălare, fiind adresată familiilor ceva mai mari sau chiar restaurantelor mici. Cu dimensiunile de 85 x 59.7 x 59 cm și o greutate de 51 de kg, modelul este la fel de mare ca o mașină de spălat. Prin urmare, modelul Whirlpool se potrivește într-o bucătărie spațioasă.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADP500IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dotările tehnice, mașina beneficiază în primul rând de tehnologia 6th Sense Power Clean. Față de versiunea anterioară, există opțiunea activării automate a tehnologiei, în același timp fiind disponibilă dezactivarea în orice moment. Tehnologia controlează presiunea jeturilor, ajustându-se în funcție de nivelul de murdărie al vaselor. Acest lucru este posibil datorită unui rezervor special.

Fără tehnologia Power Clean pot fi spălate lejer seturi de 13 vase alcătuite din 2 tigăi și oale adânci, 6 farfurii mari și 6 farfurii mici. Cu Power Clean pot fi spălate seturi de peste 20 de vase, alcătuite din 2 tigăi și oale adânci, 14 farfurii mari, 8 farfurii mici.

Panoul de control are indicator de sare și de terminare a programului.  În plus, mașina are 3 niveluri de temperatură și numeroase programe de spălare. Programul Eco este ideal pentru spălarea și uscarea zilnică a vaselor. Programul pune accent pe consumul scăzut de energie.

Programul Fast Daily este potrivit pentru spălarea și uscarea rapidă a diferitelor vase cu un grad normal de murdărie. Timpul ciclului este de 90 de minute. Programul Glass este dedicat vaselor delicate din sticlă. Acestea sunt spălate rapid, la temperaturi joase.

Programul Rapid este cel mai scurt și este recomandat vaselor cu un grad scăzut de murdărie. Întreaga încărcătură va fi spălată în doar 30 de minute, fără a mai fi uscată. Programul Hygiene este recomandat pentru vase murdare. Pentru o curățare eficientă și sănătoasă, temperatura apei urcă în ultima etapă de clătire, înlăturând astfel 99,9% dintre bacterii.

Mașina permite, inclusiv, personalizarea tipului de spălare pe fiecare raft prin Programul Dual Wash. Acesta combină spălarea intensivă pe raftul de jos cu o spălare delicată pe raftul de sus. Alte programe disponibile sunt Steam pentru vase foarte murdare, Intensive pentru vase mari cu grad mare de murdărie.

Tehnologia Impulse Pulse alternează presiunea scazută cu cea crescută în timpul spălării, reducând totalul necesar de apă pentru ciclul respectiv. Se salvează, astfel, de fiecare dată un litru de apă pentru următoarea spălare. Este important de adăugat faptul că mașina beneficiază de filtru pentru autocurățare.

De altfel, Whirlpool ADP500IX are clasa de eficiență energetică A++, ceea ce  îi oferă un grad mare de economicitate. Consumul pe un ciclu de spălare este de 0.92 kW, iar cel anual  este de 261 kW. Consumul anual de apă este de 2800 litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • afișaj LCD,
  • încăpătoare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADP500IX este o mașină de spălat vase încăpătoare, ce te ajută să îți conservi energia și timpul pentru activități mult mai plăcute și mai interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.