Whirlpool ADP450WH – o mașină de spălat vase foarte ușor de utilizat

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP450WH este un produs electrocasnic foarte util în bucătăriile profesionale dar și în cele domestice, fiind un produs compact, cu un design simplu și o capacitate mare de spălare. Acest model este disponibil în acest moment pe piață pe culorile alb și gri și are un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), cu un discount de la prețul inițial de 1300 lei.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Această mașină îndeplinește condițiile pentru clasa energetică A, ceea ce înseamnă că va avea un consum redus de apă și energie electrică. Garanția oferită de producător este de 24 de luni, cu posibilitatea extinderii în magazinele partenere, pentru cei care vor să aibă siguranța reparației gratuite în cazuri extreme.

Design-ul acestei mașini de spălat vase este foarte simplu, având un buton de Start și alte două butoane care permit selectarea programelor și a temperaturii. Dispune de afișaj LED, iar controlul este mecanic, fiind un produs clasic. Dimensiunile de 85 x 45 x 58 cm permit proprietarilor să amplaseze această mașină de spălat vase în spații relativ mici.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADP450WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool ADP450WH are o capacitate de 9 seturi și o lăţime de 45 de cm, oferă 5 programe de utilizare, o clasă de eficiență la spălare A și o clasă de eficiență la uscare B. Nivelele de temperatură de care dispune sunt 4, iar programele pe care utilizatorul le poate selecta sunt: programul rapid la o temperatură de 40 de grade, programul intensiv la o temperatură de 70 de grade, programul bio la o temperatură de 50 de grade și programul de prespălare pentru veselă foarte murdară.

Deși deține aceste programe care pot fi selectate, această mașină de spălat vase nu are un indicator pentru informarea referitoare la timpul rămas, un indicator al nivelului de sare sau un indicator al nivelului lichidului de limpezire. Mașina de spălat vase Whirlpool permite spălarea veselei din porțelan, sticlă, yena, inox sau plastic rezistent la temperaturi ridicate, a tacâmurilor și a ustensilelor de bucătărie compatibile cu mașinile de spălat vase.

Consumul de apă înregistrat pe durata unui ciclu de spălare este de 13 litri, consumul de energie pe durata unui ciclu este de 0.81 kw, iar consumul anual de energie electrică este de 227 kw. Nivelul de zgomot poate ajunge până la 54 de decibeli în timpul funcționării. Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 metri, iar construcția mașinii de spălat este de sine stătătoare. Lungimea furtunului de evacuare este tot de 1.5 metri, ceea ce înseamnă că mașina trebuie amplasată în apropierea instalației de apă.

Aceasta trebuie fixată pe suprafețe plate și drepte, întrucât nu permite ajustarea picioruşelor.  Această mașină de spălat a fost declarată ecologică și poartă eticheta Ecolabel a gamei  „Natur”. Această etichetă arată că produsul a fost verificat de către o comisie pe criterii de performanță a curățării și de mediu. Așadar, mașina de spălat trebuie să conțină materiale biodegradabile și să mențină utilizarea substanțelor nocive la un nivel cât mai scăzut posibil. Brand-ul Whirlpool este recunoscut pentru producerea electrocasnicelor de calitate și a produselor pe care le construiește dintr-un punct de vedere al sustenabilității, existând în Europa din anul 1989.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • programare întârziată,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADP450WH este o mașină de spălat silențioasă, ce are grijă să te scutească de timp pierdut dar și de efortul de a mai spăla vasele după fiecare masă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.