Whirlpool ADP 9070 IX – mașina de spălat vase cu multe funcții

Mașinile de spălat vase au devenit aparate prietenoase și pentru bucătăriile de la noi, din ce în ce mai mulți români optând pentru astfel de mașini care să rezolve problema curățării veselei. Unul dintre beneficiile principale ale acestui aparat este faptul că distruge mult mai multe bacterii decât în cazul spălării manuale. Prețul pentru Whirlpool ADP 9070 IX este de aproximativ 2400 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat, dar cu siguranță care și-l merită pe deplin. 

Designul mașinii este unul modern, acesta remarcându-se prin materialele de calitate folosite. Carcasa mașinii este alcătuită din inox, având o durabilitate ridicată. Afișajul LED și controlul electronic completează aspectul modern și fac setarea mult mai ușoară. Mașina are o capacitate de 13 seturi, ceea ce este suficient pentru a face față unei familii mari sau chiar unui restaurant mai mic. Dimensiunile de 85 x 59.7 x 59 cm fac mașina destul de spațioasă, având nevoie de destul de mult loc în bucătărie.

Poze cu mașina de spălat Whirlpool ADP 9070 IX

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă, în primul rând, tehnologia 6th Sense Power Clean. Aceasta este disponibilă ca opțiune, utilizatorul putând alege când să o folosească și când nu. Avantajul tehnologiei este că ajustează presiunea jeturilor în funcție de gradul de murdărie al vaselor. Cu tehnologia Power Clean pot fi spălate până la 22 de vase, printre care 2 tigăi și oale adânci, 14 farfurii mari și 8 farfurii mici.

Whirlpool ADP 9070 IX are un rezervor special poziționat în partea de sus care stochează apa de la ultima clătire a ciclului de spălare anterior și o folosește în faza de pre-spălare a ciclului prezent. Sunt salvați, astfel, câte 3 litri pentru fiecare spălare. În cazul în care apa stocată nu este folosită, după 3 zile aceasta este evacuată  automat pentru a se evita formarea bacteriilor.

Prin tehnologia Impulse Pulse, presiunea scăzută este alternată cu cea ridicată în timpul spălării, reducându-se astfel totalul necesar de apă din cadrul fiecărui ciclu. Mașina de spălat vase este, astfel, una dintre cele mai ecologice.

Panoul de control oferă 4 niveluri de temperatură și posibilitatea programării întârziate. În același timp, există o întreagă serie de programe automate la fel de variate ca și cele pentru mașinile de spălat. Programele sunt gândite să acopere cât mai multe dintre nevoile utilizatorului. Dintre programele personalizate amintim programul Glass dedicat vaselor delicate din sticlă, programul Fast Daily pentru spălarea și uscarea rapidă a diferitelor vase cu un grad normal de murdărie, programul Rapid de 30 de minute sau programul Hygiene care crește temperatura și înlătură 99,9% dintre bacterii.

Mașina permite chiar și personalizarea tipului de spălare pe fiecare raft prin Programul Dual Wash. Acesta combină spălarea intensivă pe raftul de jos cu o spălare delicată pe raftul de sus. Este important de adăugat faptul că mașina beneficiază de filtru pentru autocurățare.

Mașina are clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de mic. Consumul de curent pe un ciclu de spălare este de 0.82kW, iar cel de apă este de 10 litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • afișaj de tip LED,
  • A+++,
  • 10 programe,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Datorită capacității mari de spălare și programelor variate, Whirlpool ADP 9070 IX reprezintă un real ajutor în orice bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.