Whirlpool ADP 100 WH – mașina de spălat vase cu capacitate foarte mare

Multe dintre mașinile de spălat vase oferă dotări foarte atractive, făcând un compromis pe partea de capacitate de încărcare. Acest lucru se dovedește de multe ori destul de supărător, fiind mult mai economic și mai rapid să poți spăla într-un singur program toate vasele murdare. Modelul Whirlpool ADP 100 WH pare să fie construit exact pentru această funcție. Are un preț de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat), fiind un model nu tocmai ieftin, dar care își merită investiția și se dovedește economic pe termen lung.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este unul simplu, dar care inspiră rezistență și robustețe. Panoul de control este delimitat vizual printr-o zonă argintie și este unul foarte ușor de utilizat. Astfel, numărul de butoane a fost redus, panoul arătând în același timp destul de aerisit. Programele se setează folosind 6 butoane și un ecran LED, acestea fiind așezate intuitiv iar funcționalitatea lor ușor de dedus. Modelul are dimensiunile de 85 x 59.7 x 59 cm.

Poze cu mașina de spălat

Whirlpool ADP 100 WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 13 seturi, fiind una record. Tehnologia PowerClean ce poate fi selectată opțional crește eficiența mașinii, spălând mai multe vase. Interiorul este împărțit în două coșuri spațioase din sârmă, unul fiind reglabil pe înălțime, pentru a putea adapta spațiul la vasele pe care le ai de spălat.

Există o opțiune specială de încărcare la jumătate, ideală pentru momentele în care ai o cantitate mai mică de vase de spălat și nu vrei să faci risipă de energie. Mașina are 3 nivele de temperatură și beneficiază de tehnologia cu al 6-lea simț, ce face posibilă realizarea unui program automat, care se bazează pe senzori inteligenți. Senzorii detectează nivelul de murdărie, optimizând setările și mai ales presiunea apei.

Pentru o spălare economică, modelul este dotat cu o pompă care permite salvarea unui litru de apă la fiecare program. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei Impulse Pulse care alternează presiunea scăzută cu cea ridicată, oferind un randament bun fără a face risipă de resurse.

În ceea ce privește programele, există 6 programe automate, iar acestea includ, pe lângă programul de încărcare la jumătate menționat anterior, unul intensiv pentru vase foarte murdare, unul de prespălare, unul express sau unul eco pentru o spălare cu un minim de resurse.

Consumul reprezintă o parte foarte atractivă a mașinii, fiind unul foarte mic. Mașina se încadrează astfel în clasa de eficiență energetică A++ și are un consum anual de 261 kWh. Consumul pentru un ciclu de spălare este de 0.92 kWh, facturile tale fiind astfel mai mici.

Modelul are un consum foarte bun, investiția mai mare de la început fiind recuperată pe parcurs datorită facturilor mai mici la curentul electric. Așadar, dacă ai un buget mai mare la dispoziție și ai nevoie de un model cu capacitate mare, acesta este unul foarte atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • intefață simplu de utilizat
  • capacitate mare de încărcare
  • tehnologii performante
  • consum redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.2
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere eficientă

Whirlpool ADP 100 WH este o mașină de spălat ideală pentru familiile mari sau locurile în care este nevoie de spălarea unor cantități mari de vase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.