Whirlpool ADGU 872 IX – mașina de spălat vase modernă

Whirlpool ADGU 872 IX este un aparat extrem de util pentru bucătărie, care îți va livra vase curate într-un timp scurt, fără ca tu să mai depui efort după gătit și servirea mesei. Mașina de spălat vase are un aspect foarte modern, adăugând în același timp o notă de eleganță bucătăriei tale. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 60 de lei. Mașina nu impresionează printr-un număr mare de programe sau o capacitate mare de spălare, dar are în schimb o eficiență ridicată de spălare. Programele disponibile acoperă totuși majoritatea situațiilor întâlnite la curățarea vaselor. Consumul este unul redus, așa că vei putea folosi modelul destul de des fără a-ți face probleme prea mari în privința facturilor. Designul este cel care scoate aparatul în evidență, acesta fiind minimalist și adăugând o notă de eleganță în orice bucătărie. Per ansamblu, alegerea este una potrivită pentru cei care țin la aspectul exterior și care au posibilitatea de a investi o sumă mai mare într-un astfel de aparat.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul mașinii este unul tech. Acesta este alcătuit din inox și are un aspect perfect plat. Panoul de control este electronic și dotat cu un ecran LED și butoane speciale dotate cu touch. Panoul îți va oferi informații referitoare la timpul de spălare. Modelul are dimensiunile de 81.5 x 44.8 x 55 cm, fiind semi-încorporabil și, în același timp, ocupând puțin spațiu datorită lățimii de doar 45 cm.

Poze cu mașina de spălat vase

Whirlpool ADGU 872 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 9 seturi, fiind una medie pentru dimensiunile mașinii. Interiorul este prevăzut cu 2 coșuri spațioase din sârmă. Coșul superior este reglabil pe înălțime, așa că îl vei putea astfel regla pentru a putea spăla și vase mai mari. Vei putea spăla vase de tot felul, de la oale, tigăi și tăvi și până la farfurii, castroane, tacâmuri, pahare etc. Întrucât modelul este slim, probabil că vei avea nevoie de mai multe cicluri pentru a spăla întreaga veselă din urma gătitului.

În ceea ce privește spălarea propriu-zisă, mașina are 3 niveluri de temperatură. Programele de spălare sunt în număr de 6. Există astfel, mai întâi, un program Daily pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie. Acesta spală vasele la 60 de grade. Există apoi un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie la 65 de grade, un program express pentru spălarea rapidă a vaselor cu un grad mic de murdărie etc. Sunt disponibile și un program de prespălare și unul de încărcare la jumătate. Acesta din urmă este util pentru momentele în care vrei să speli o cantitate mai mică de vase fără a face risipă de energie.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum redus. Consumul energetic pentru un ciclu de spălare este de 0.78 kW, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual de apă este de 2520 de litri.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 48 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț accesibil,
  • afișaj de tip LED,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.9
Performanțe - 8.6

8.7

O alegere eficientă

Whirlpool ADGU 872 IX este o mașină de spălat vase, ce poate fi încorporată în mobila de bucătărie, un model ce are grijă ca vesela ta să arate impecabil de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.