Whirlpool ADG6500 – mașina de spălat vase accesibilă, cu capacitate mare

Whirlpool este un producător care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar seria sa de mașini de spălat vase merită toată atenția. Modelele au un raport calitate-preț foarte bun, fiind potrivite pentru toate buzunarele. Whirlpool ADG6500 este o mașină care se remarcă, în primul rând, prin capacitatea mare de spălare, fiind utilă în orice familie. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 50 de lei. Modelul nu este cel mai economic, dar spală eficient și mai ales are o capacitate foarte mare de spălare. Randamentul este unul foarte bun. Mașina face față chiar și familiilor numeroase și petrecerilor, scăpându-te de timpul lung de stat în picioare la chiuvetă. În același timp, vasele vor fi curățate mult mai igienic, fără a mai exista riscul ca bacteriile să rămână pe ele, așa cum se întâmplă în cazul spălării manuale cu buretele. Familia ta va fi protejată, iar tu vei putea petrece mai mult timp alături de ea întrucât nu va mai fi nevoie să petreci timpul în bucătărie.

Mașina poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul simplu, modelul având carcasa complet albă. Aparatul are dimensiunile de 82 x 59.7 x 55.5 cm, fiind complet încorporabil în mobila de bucătărie. Ca idee, mașina ocupă un spațiu cu o idee mai mic decât o mașină de spălat haine. Panoul de control este plasat pe muchia superioară a ușii și este foarte simplu de utilizat, fiind prevăzut cu doar câteva butoane și indicatoare LED.

Poze cu mașina de spălat vase

Whirlpool ADG6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 12 seturi, existând suficient spațiu pentru spălarea într-un singur ciclu de oale sau tigăi, dar și farfurii, tacâmuri etc. Interiorul este prevăzut cu 2 coșuri spațioase din sârmă. Raftul superior este ceva mai mic. Există un suport special pentru tacâmuri. Coșurile sunt prevăzute cu mânere pentru a putea fi controlate mai ușor.

Programele de spălare sunt în număr de 5. Există astfel un program automat ideal pentru spălarea  zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program Eco pentru spălarea vaselor la un nivel redus de resurse, un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie, un program de prespălare și un program rapid. Temperaturile de spălare variază între 40 și 70 de grade. Este de remarcat faptul că există funcția de încărcare la jumătate. Aceasta permite spălarea unei cantități mai mici de vase fără a se face risipă de energie.

Mașina beneficiază de un filtru de autocurățare. Există, de asemenea, un sistem de protecție împotriva inundațiilor.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum nu chiar redus. Valorile sunt cele obișnuite pentru un astfel de aparat. Consumul pentru o spălare este de 1.05 kW, iar cel anual este de 327 kW. Consumul de apă pentru o spălare este de 15 litri, cel anual având valoarea de 4200 de litri.

Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 49 dB. Lungimea furtunului pentru alimentare este de 1.5 m, iar a celui de evacuare este de 2 m.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate 12 seturi,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • nu are progranare întârziată,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.7
Performanțe - 8.7

8.8

O alegere eficientă

Whirlpool ADG6500 este o mașină de spălat vase ce are grijă să îți scurteze timpul petrecut în bucătărie, pentru ca tu să te bucuri de clipe plăcute în compania celor dragi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.