Whirlpool ADG175X – o mașină de spălat vase încorporabilă

Spălatul vaselor este de multe ori o activitate obositoare pentru foarte mulți dintre noi, în special pentru familiile numeroase. Și nu doar atât. De multe ori pierdem clipe prețioase cu această activitate, în loc să petrecem acel timp cu familia sau cu prietenii. Din fericire tehnologia vine în sprijinul nostru cu un alt aparat electrocasnic menit să ne ușureze munca de zi cu zi, și anume mașina de spălat vase.

Astăzi vom discuta despre modelul Whirlpool ADG175X, o mașină de spălat vase cu un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare pentru specificațiile sale. Pentru că tot petrecem atâta timp în bucătărie gătind, măcar să nu mai fim nevoiți să spălăm de mână și vasele.

Modelul Whirlpool este o mașină de spălat vase cu un design plăcut, creată pe o nuanță de alb, în așa fel să se asorteze fiecărui tip de mobilier de bucătărie, indiferent de uloare. Deși multă lume este de părere că electrocasnicele sau electronicele pe alb sunt greu de întreținut, eu aș zice că este chiar contrariul. Pe un astfel de model nu se văd amprentele așa cum s-ar fi întîmplat în cazul unui model metalic sau pe negru.

În partea superioară, mașina de spălat afișează un display de tip LED, unde puteți urmări timpul rămas până la finele ciclului de spălare și încă o serie de butoane cu ajutorul cărora puteți face selecțiile potrivite fiecărui ciclu de spălare. Iar la interior modelul dispune de două coșuri în care pot fi depozitate vasele. Mașina de spălat Whirlpool este complet încorporabilă în mobila de bucătărie. Cu siguranță va da un aer interesant și modern oricărei încăperi, și în felul acesta veți reuși să economisiți și ceva spațiu.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADG175X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Whirlpool ADG175X este destul de încăpător, mai exact poate spăla până la 9 seturi de vase, deci cu siguranță petrecerile cu familia și prietenii nu se vor mai termina spre dimineață cu un munte de vase de spălat. Potrivit testelor de eficiență, mașina de spălat vase se încadrează în clasa energetică A, clasa A la spălare și clasa A la uscare, ceea ce înseamnă că veți avea vase curate cu un consum mic atât de energie, cât și cu apa.

Mai exact modelul are un consum de energie de 249 kW și 3640 L de apă anual. Din punctul meu de vedere se consumă mult mai multă apă în momentul în care alegem să spălăm vasele manual și asta pentru că mult lichid se consumă nejustificat în timp ce se îndepărteză grăsimea și murdăria de pe vase.

Are 7 programe standard de spălare, potrivite pentru vasele foarte murdare sau pentru cele ce nu au nevoie de o curățare intensă(program normal de 65 °C, program intensiv, program rapid de 40 °C, program Bio/Eco de 50°C, program prespălare, clătire sau pentru spălare delicată).

Ce îmi place foarte tare la acest model este faptul că ai posibilitatea de a face o programare întârziată, adică poți pleca la servici și poți programa mașina de spălat să înceapă spălarea mult mai târziu, iar la ora stabilită aceasta va începe ciclul de spălare fără a fi nevoie de supraveghere.

Timpul este extrem de prețios, prin urmare zic să alegem să îl petrecem făcând lucruri cu adevărat importante și eficiente pentru noi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • categoria de eficiență energetică A,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADG175X este o mașină de spălat vase încorporabilă, ce te scapă de grija vaselor o dată ce ai terminat de luat masa cu familia sau cu prietenii.

User Rating: 0.5 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. De ce ramane apa 2 ,3 l dupa program ?….?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.