Mașină de spălat vase Whirlpool ADG145

Dacă tot trăim într-o eră a gadgeturilor, atunci mi se pare normal ca și bucătăriile să fie modelate după acest trend. Iar una dintre „piesele”de bază ce nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie este mașina de spălat vase, care din punctul meu de vedere semnifică economie de timp și energie.

Astăzi m-am gândit să discutăm despre mașina de spălat vase încorporabilă Whirlpool ADG145, un model elegant, ce se va încadra în orice bucătărie modernă, un model, ce se va dovedi extrem de eficient pentru orice cămin. Are un preț de aproximativ 1050 lei (verifică preț actualizat), rezonabil, mai ales dacă ne gândim că aparține de Whirlpool, marcă cu experiență vastă în domeniul electrocasnicelor. La interior are două coșuri bine compartimentate, cu spații atât pentru vase, cât și pentru tacâmuri.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADG145

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool ADG145 este o mașină de spălat vase, cu o capacitate de 9 seturi, astfel că petrecerile cu prietenii nu vor mai fi o bătaie de cap la final când veți strânge toată vesela după masă. Mai mult de atât, Whirlpool ADG145  este încadrată în categoria de eficiență energetică A, ceea ce înseamnă un consum redus cu rezultate maxime.

Dispune de 5 programe de spălare, printre care și cel Intensive pentru vasele greu de curățat și programul Eco folosit pentru vasele ușor murdare, astfel încât consumul de energie să fie redus considerabil.

Se bucură de un tip de afișaj LED, ce vă permite să urmăriți timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, dar și temperatura aleasă. Consumul per ciclu de spălare este de aproximativ 12 l de apă, destul de acceptabil, ținând cont de cantitatea de vase permisă. Are o lățime de doar 44,4 cm, ceea ce înseamnă că nu ocupă prea mult spațiu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • categoria de eficiență energetică A

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADG145 este o mașină de spălat vase eficientă, ce nu ar trebui să lipsească din căminul nici unei familii.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.