Whirlpool ADG 9511 – pentru că prețuiești timpul

De câțiva ani ne utilăm locuințele cu tot felul de electrocasnice, care mai de care mai eficiente, ce promit să ne scutească de efort și timp pierdut cu treburile gospodărești, iar mașina de spălat vase este unul dintre aceste aparate ce fac minuni pentru noi, fie că dorim să gătim, fie că organizăm o masă în familie. De aceea ne vom arunca astăzi ochii peste modelul Whirlpool ADG 9511. Are un preț de aproximativ 1470 lei (verifică preț actualizatși poate fi încorporată în mobila de bucătărie, pentru un aspect mai compact și mai elegant.

Din punct de vedere al designului, impresionează prin simplitatea și eleganța sa. Panoul de control se află în partea superioară a deschiderii, ușor mascat am putea spune și încorporează un display de tip LED, ce indică timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, precum și funcția de programare întârziată, ce vă permite să stabiliți ora exactă la care să înceapă spălarea). Modelul este complet alb, nuanța ce se potrivește oricărui tip de mobilier, indiferent de culoarea sa. La interior prezintă două coșuri de depozitare, bine compartimentate pentru fiecare tip de vas, astfel încât nu să nu aveți surprize neplăcute pe durata ciclului de spălare.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADG175X

Whirlpool ADG 9511

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool ADG 9511 este un model cu o capacitate de încărcare de până la 12 seturi, ideală pentru familiile mai numeroase sau de ce nu pentru amatorii de petreceri. De acum gătitul va fi o plăcere, nu veți mai fi nevoiți să vă gândiți la muntele de vase din chiuvetă, ce vă așteaptă să îl spălați. Se încadrează în clasa de eficiență A+ pentru energie și în clasa A pentru spălare și centrifugare, cu un consum de 1,02 kW/ciclu de spălare și 12 L de apă/ciclu. Asta presupune o creștere destul de mică a facturilor, iar timpul economisit îl puteți folosi mult mai constructiv.

Are o gamă de 5 programe de spălare, pentru toate tipurile de vase murdare, și anume: programul normal de 65°C(acesta va fi cel mai des utilizat), programul Intensiv 70, programul Bio/Eco de 50°C și cel de prespălare.

Nu este deloc zgomotoasă, ajunge la doar 48 dB, adică un nivel normal, ce nu deranjează pe cei din încăpere.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • capacitate de 12 seturi,
  • display LED,
  • complet încorporabilă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADG 9511 este mașina de spălat vase pe care și-ar dori-o orice femeie care vrea să valorifice timpul într-un mod mult mai plăcut.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.