Whirlpool ADG 6200 FD – mașina de spălat vase complet încorporabilă

Una dintre întrebările comune atunci când vine vorba de mașinile de spălat vase este legată de locul în care va fi poziționată. Varianta încorporării în mobilierul de bucătărie reprezintă poate soluția cea mai bună în ceea ce privește economia de spațiu. În acest caz, vei avea nevoie de un model care să se încadreze perfect în mobilier, fiind nevoie să fii atent nu doar la caracteristicile tehnice ale acestuia, cât și la dimensiuni și design. Whirlpool ADG 6200 FD este un model complet încorporabil disponibil la un preț bun, care te va scăpa pentru totdeauna de problema spălării vaselor. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1609 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil, ținând cont că vorbim de un model cu o capacitate destul de mare.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă, iar panoul de control fiind plasat pe muchia superioară a ușii. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED. Aspectul este astfel unul imaculat, iar mașina este discretă și se încadrează perfect în orice bucătărie. Aparatul are dimensiunile de 82 x 59.7 x 55.5 cm.

Poze cu mașina de spălat

Whirlpool ADG 6200 FD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 12 seturi, așa că vei putea spăla într-un singur ciclu vesela pentru o întreagă petrecere. Vei putea spăla oale, farfurii, tacâmuri, pahare etc.

Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă, dintre care unul este ajustabil, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. Modelul beneficiază de 3 trepte de temperatură, fiind pregătit pentru a face față oricărui tip de murdărie. Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 5 programe de spălare. Vei gasi astfel un program automat, un program bio pentru spălarea la un nivel minim de resurse, un program rapid, unul de prespălare sau unul pentru încărcarea la jumătate. Acesta din urmă îți permite să speli o cantitate mică de vase fără risipă de resurse, astfel încât să nu fie nevoie să aștepți de fiecare dată ca mașina să se umple și să rămâi fără vase și nici să nu ai facturi foarte mari. Mașina este dotată și cu un filtru de autocurățare.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și va funcționa foarte economic. Consumul pentru o spălare este de 1.02 kW, iar cel anual este de 289 kW. Consumul de apă pentru o spălare este de 12 litri, cel anual având valoarea de 3360 litri. Nivelul de zgomot are valoarea maximă de 48 dB.

Modelul reușește astfel să acopere toate cerințele pentru a fi util în bucătărie și a te ajuta la procesul neplăcut de spălare a vaselor, fără a ocupa prea mult spațiu și aglomera locuința.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design complet încorporabil
  • interfață simplu de utilizat
  • capacitate mare de spălare
  • program pentru încărcarea la jumătate
  • consum bun

Contra:

  • nivelul de zgomot poate deranja un utilizator pretențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.1
Performanțe - 9.5

9.2

O alegere inspirată

Whirlpool ADG 6200 FD este o mașină de spălat vase care se remarcă printr-un design complet încorporabil, o capacitate bună de încărcare și un consum redus de energie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.